Aga Steza za krogle s stolpom za krogle

Aga Steza za krogle s stolpom za krogle

Številka: 21589012
Partnerska prodaja
Drsna krogla v obliki palme. Če želite, da žoga pade, jo postavite na vrh stolpa in pritisnite opico. Barvne elemente palme lahko poljubno razporedite. Igra spodbuja učenje barv, logično razmišljanje in ustvarjalnost. Dimenzije: 40×20×19 cm. Celoten opis
14,40 €
Vključno z DDV
12,40 €
-13%
Partner: Aga24 SI

Partnerska zaloga 5+ artikli

28.3. - 30.3. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Aga24 SI

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 21589012

Predstavitev

KROGLIČNI STOLP ROLLER COASTER KROGLIČNI TOBOGAN

Ali lahko preprosta igrača otroku prinese veliko zabave? Seveda! Nekateri celo menijo, da manj kot je igrača zapletena, bolj zabavna je za malčka! 

Kljub svoji preprostosti ima ta steza z žogo številne izobraževalne funkcije, ki bodo odlično prispevale k razvoju vašega otroka! 

Da bi pritegnili njegovo pozornost, je vsak element v drugačni, značilni barvi! otrok bo tako lahko razlikoval dele med seboj, spodbujal svoj vid in se naučil razlikovati barve! 

Stolp je bil v obliki palme, na vrhupa je sedela čudovita opica! poleg čudovitega nasmeha in lepega videza ima tudi drugo funkcijo! 

Žogica mora biti postavljena na najvišjo raven, da lahko potuje po stezi. Ustavi se v luknjici z ropotuljico, in ko pritisnete na opico, se žogica odpravi na hitro pot! 

Čudovita žival se bo z veseljem igrala z vašim otrokom! 

Starejšim otrokom bo morda zanimivo, če bodo stolp zgradili sami! to bo odličen uvod v igranje z bolj kompleksnimi kompleti v prihodnosti

Kljub svoji preprostosti bo igrača pozitivno vplivala na splošni razvoj otroka! izboljšal bo svoje intelektualne in ročne spretnosti, kar bo nedvomno zagotovilo njegov pravilen razvoj! 

Predvsem pa so drzne in privlačne barve odlične za prepoznavanje oblik in predmetov! 

Opazovanje kotaljenja žogice po toboganu, prilagajanje poti in oteževanje bo odlična podlaga za razumevanje osnovnih zakonov fizike! Gravitacija bo postala razumljiva, kar bo samo še bolj spodbudilo radovednost za raziskovanje sveta! 

Znamestitvijo žogice na pravilno začetno mesto, odprtjem zapaha in zgrabitvijo hitre žogice na koncu steze boste izboljšali vse ročne spretnosti, kot so koordinacija oči in rok, natančnost rok in refleksi! v prihodnosti vam bo zagotovo prišel prav, ko se bo vaš otrok učil pisati, se preizkusil v športu ali začel igrati glasbeni instrument! 

Igrača je tako preprosta in uporabna, da bo navdušila tako otroka kot starše! 

Tehnični parametri

  • Starost: od 18 let

  • Material: plastika

  • Dimenzije zloženega diapozitiva: 40 cm x 20 cm x 19 cm 

  • Premer žoge: 5 cm

  • Dimenzije paketa: 32 cm x 29.5 cm x 12.5 cm

Izdelek je pakiran v privlačni kartonski škatli.