LEGO Jurassic World 75937 Triceratopsova divjanja
69,99 € 55,10 €

Odpravite se na LEGO® na Jurassic World Tour s Simonom Masranijem in Allisonom Milesom! Ampak pazi – prišlo je do izpada električne energije in močan triceratops je zlomil ograjo in pobegnil! S Owenom Gradyjem skočite v voziček in pojdite po pomoč. Sperite korenje pred dinozavra, privabite njegovo pozornost in shranite turiste. V Jurskem parku ni nikoli dolgočasno!

LEGO Jurassic World 75938 T. rex vs. Dinorobot
99,99 € 80,60 €

Pozor! Danny Nedermeyer išče Jurski park v svojem ogromnem dinorobotu, da bi ukradel zaklad, skrit v vulkanu Isla Nublar. Toda najprej se mora soočiti z močnim T. rexom. Skočite na ladjo z Owenom Gradyjem, Claire Dearing, Vic Hoskins – kot tudi z malimi Velociraptors Blu, Delta, Echo in Charlie – in pohitite na bojišče. Poskrbi da dinorobot ne pride do tebe. Držite T. rexa s spalno pištolo.

LEGO Jurassic World 75935 Baryonyxom: Srečanje
69,99 € 54,60 €

Zaustavite Danny Nedermeyer in Sinjina Prescotta, se spuščata v nevarni lov na zaklad v LEGO® Jurskem svetu! Legenda pravi, da se zaklad skriva nekje v džungli, Danny in Sinjin pa ga želita najti s pomočjo zemljevida in stare video kasete. Toda Baryonyx misli, da hočejo ukrasti ribe! Pomagaj Owenu Gradyju in Claire Dearing razložiti, da gre za nesporazum. Nato pojdite v to s psom in preženite slabe preden lahko ukradejo zaklad!

LEGO Juniors 10758 Pobeg T. Rexa
54,99 € 51,90 €

Pazi na vrata, imamo tiranozavra na begu! Pomagaj Claire in znanstvenikom skrbeti za mladiča in dinozavrova jajca, medtem ko se čuvaj vzpenja po lestvi in opreza za velikanskim dinozavrom. Postavite hot dog na robotsko roko in potegnite tiranozavra stran od vrat. Potem položite jajca na zadnjo stran tovornjaka, odprite vrata in pohitite!

LEGO Juniors 10757 Vozilo za reševanje Raptora
32,99 € 25,90 €

Zgrabi piščančje stegno in pojdite v tovornjak! Vulkan na otoku bo kmalu eksplodiral, zato morate zaščititi izgubljenega raptorja. Vrzite kletko na tla, dvignite pokrov in nato pritrdite piščančjo nogo na palico ter jo uporabite kot vabo, ki jo namestite na Raptor kletko. Ali lahko skupaj z Owenom zaščitite raptorja in pobegnete, dokler je še čas?

LEGO Jurassic World 75934 Dilophosaurus v teku
26,99 € 22,70 €

Raziščite LEGO® Jurski svet z Owenom Gradyjem in zgradite drone, ki vam bodo pomagali, da primerno pazite na dinozavre. Meet Hudson Harper – Ta otrok ve vse o dinozavrih. Dovolite si iz LEGO kock postaviti glavo dinozavrov. Toda, bodite previdni! Mladi Dilophosaurus je pobegnil in je nekje verjetno za Hudsonom. Z Ownom zgradite izjemen, izjemen dron, ustrelite mrežo in ulovite dinozavra.

LEGO Juniors 10756 Pobeg Pteranodona
24,99 € 19,50 €

Pazi, ta vulkan izgine v minuti! Pazite, saj se lava premika, medtem ko čakate na helikopter. Tukaj je! Zgrabite vrv, ki visi od vrat in se čim hitreje povzpnite. Ampak hitro, kamni lave se približujejo. Kaj je to? Ta pteranodon zelo hitro leti. Ali lahko pobegneš, preden te ujame?