Najdeno: 35

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

LEGO Juniors 10744 DirkaThunder Hollow Crazy 8
44,99 €

42,60 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Reši Disney Pixarjeva Strelo McQueena in Cruz Ramirez pred gospo Flanco, ki je zaropotala po nori dirki v Treskodolju in ju zasleduje – to ni običajna dirka, to je razbijalski derbi! Zavij s poti velikega rumenega šolskega avtobusa, izogni se gorečim pnevmatikam in prometnim stožcem in na vsak način obdrži hladno glavo med najpomembnejšo dirko v McQueenovem življenju!


LEGO Juniors 10732 Guido in Luigi v boksu
10,10 €

Zadnji kos!

Zabavaj se z dobrosrčnim Guidom in njegovim najboljšim prijateljem Luigijem, medtem ko v boksu čakata na dirkalnike. Pridruži se akciji Disney•Pixar Avtomobili 3. Uporabi cev za črpanje zraka, kanister za gorivo in rezervno pnevmatiko – in ne pozabi pokazati znaka 95 za postanek v boksu, kot začnejo proti tebi švigati dirkalni avtomobili.


LEGO Juniors 10737 Batman proti Mr. Freeze
15,99 €

13,50 €

Zadnji kos!

Batman mora rešiti Gotham City pred zlobnim Mr. Freezom, ki hoče zamrzniti celo mesto in vse ljudi v njem.


LEGO Juniors 10742 dirkalna proga Willya Butte
21,99 €

20,10 €

Zadnji kos!

Postavi nov hitrostni rekord z Disney Pixarjevim Strelo McQueenom med urjenjem pri Willyu Buttu. Zapelji Šerifa na njegovo mesto in se pripravi na merjenje hitrosti šampionskega dirkalnika, ki je švignil mimo, podrl cestni znak za Radarsko zavetje in prebil cestno zaporo. Padel je rekord! Pa ga lahko Strela McQueen podre še enkrat?


LEGO Juniors 10743 Smokijeva garaža
26,99 €

25,20 €

Zadnji kos!

Disney Pixarjevega Strelo McQueena zapelji v Smokijevo avtomehanično delavnico. Po napornem treningu z Junior Muoonom in Smokijem je videti, kot da bo potreboval majhno popravilo. Zamenjaj pnevmatike in se prepričaj, da uporabiš pravo orodje, ko boš nastavljal motor, tako da bo pripravljen na zmago v naslednji dirki.


LEGO Juniors 10756 Pobeg Pteranodona
24,99 €

20 €

Zadnji kos!

Pazi, ta vulkan izgine v minuti! Pazite, saj se lava premika, medtem ko čakate na helikopter. Tukaj je! Zgrabite vrv, ki visi od vrat in se čim hitreje povzpnite. Ampak hitro, kamni lave se približujejo. Kaj je to? Ta pteranodon zelo hitro leti. Ali lahko pobegneš, preden te ujame?


LEGO Juniors 10763  Stephanie in njena hiša ob jezeru-22%
39,99 €

30,90 €

Zadnji kos!

Zgrabite opremo na prostem za poletno zabavo z LEGO® Juniors 10763 Stephanie in njeno hišo ob jezeru! V kuhinji se najejte do sitega, medtem ko načrtujete pustolovščino za ves dan, nato pa pojdite do jezera, kjer boste uživali veliko zabave. Uživajte v valovih z Andrejo in Olivio na vodnih skuterjih, nato pa počivajte ob kaminu in pecite ostrige. V dnevni sobi poglej TV, tik preden se odpraviš spat. Zjutraj pred zajtrkom se za nekaj časa sprostite nato pa se odpravite na drugi delovni dan poln avantur in zabave.


LEGO Juniors 10730 Strela mcQueen
9,99 €
9,70 €

Pridruži se Streli McQueen iz Disney Pixarja, medtem ko se pripravlja na naslednjo veliko dirko! Preglej seznam dirkalnikov, da boš videl, koga moraš premagati, nato pa naj se vsi postavijo na startno linijo. Zaženite motorje, počakajte na zeleno luč na semaforju, pohodite stopalko za plin in poženi, poženi, DAJMO!


LEGO Juniors 10739 Napad morskega psa-18%
21,99 €

17,90 €

Odlična cena

Prekini trening, da bazo obraniš pred Morskim volkom! Zdaj ima Lloyd priložnost, da pokaže svoje spretnosti in uporabi orožje kot izkušen bojevnik LEGO® NINJAGO®. Ampak pazi na švigajoče izstrelke, in harpuno, nameščene na avtu! Kai lahko v boj švigne s svojim plamenečim motorjem in reši NINJAGO mesto pred Garmadonovo vojsko morskih psov.


LEGO Juniors 10731 Dirkalni simulator Cruz Ramirez
9,99 €

9,10 €

Z Disney Pixarjevo Cruz Ramirez se odpravi v dirkalni center Rust-eze in se pripravi na veliko dirko! Cruz hoče biti najboljša in simulator vožnje ji bo pri tem pomagal. Obrni zaslon, da lahko vidi, kaj piše na njem, zavrti lopatice turbine in začni trening, medtem ko se Cruz vrti na ploščadi. Dokler ne bo obvladala proge, ne smeta odnehati!


LEGO Juniors 10738 Sneguljčičina gozdna hišica
16 €

Obišči Sneguljčico in njene prijatelje živali v gozdni koči! Spoznaj plemenitega jelena in prisrčno veveričko, nato pa Sneguljčici pomagaj nabrati okusne jagode. Nato se vrni v kočo in si privošči topel kolač in čaj. Sedi k ogreti peči in pripoveduj zgodbe s svojo najljubšo Disney princeso!


LEGO Juniors 10750 Cestni servisni tovornjak
10 €

Lego Junior cestni servisni tovornjak, 10750 je odličen pripomoček za zabavo vašega otroka. Postavite ovire, ustavite promet, napolnite mešalnik in zapolnite luknjo na cesti.


LEGO Juniors 10757 Vozilo za reševanje Raptora
32,99 €

26,60 €

Zgrabi piščančje stegno in pojdite v tovornjak! Vulkan na otoku bo kmalu eksplodiral, zato morate zaščititi izgubljenega raptorja. Vrzite kletko na tla, dvignite pokrov in nato pritrdite piščančjo nogo na palico ter jo uporabite kot vabo, ki jo namestite na Raptor kletko. Ali lahko skupaj z Owenom zaščitite raptorja in pobegnete, dokler je še čas?


LEGO Juniors 10759 Elastični: preganjanje na strehi
26,99 €

21,60 €

Poglej, tam na strehi! Screenslaver poskuša prodreti v satelit! Pojdite na lov z Elastičnim na elastičnih kolesih do stavbe, vendar se pazite rotirajočega propelerja. Pojdite na streho, nato se zavihtite po panoju in odskočite do Screenslaverjevega helikopterja. Pozor: ne glej hipnotizirajočega propelerja! Ali mu lahko preprečite pobegniti?


LEGO Juniors 10760 rop banke
32,99 €

27 €

Pazite, tam spodaj! Podkopač poskuša vdreti v bančni trezor v mestu Metroville! Skoči v svoj dirkalni avto in prekrižaj načrte zlikovcu in njegovemu stroju za vrtanje tunelov. S pomočjo prijateljice Neverjetne poskrbite, da bodo načrti zlikovca spodleteli. Neverjetna bo poskušala otežiti njegovo delo tako, da mu bo metala pod noge svoje ulične svetilke. Ali boste prišli pravočasno in preprečili, da bi Podkopač ušel nazaj v podzemlje?


LEGO Juniors 10761 Veliki pobeg iz hiše
39,99 €

33,40 €

Hišo je napadel zlobni Brick! Pomagaj Violet uporabiti njeno ščitno silo medtem, ko Dash drvi s svojo rolko, da bi nudil pomoč. Pazi na opeke, ki letijo iz zadnjega dela avtomobila! Naložite Jack-Jacka v njegovo ognjeno kroglo in ga postavite v katapultno stojalo, nato pa ga zalučajte v opeko. Odprite nadzorno ploščo, ki se nahaja za ognjiščem in zvabite Bricka v slap, v katerem se nahaja skrivna past. Zaklenite ga in priredite zabavo ob bazenu!


LEGO Juniors 10762 Bellin čas za pravljico
17,99 €

15,40 €

Delite to čarobno in avanturistično zgodbo s kompletom LEGO® Juniors 10762 Bellin čas za pravljico z Disney princeso Bello in njenimi prijatelji v gradu živali. Postavite Chipovo in gospo Potts za vrtljivo piknik mizo in se pozabavajte. Poklepetajte s Cogsworthom pri čarobni mizi in čajni zabavi ter se vrnite v stolp kjer z vašo najljubšo LEGO® | Disney princeso preberete posebno pravljico lepote in živali iz Disneyja!


LEGO Juniors 10764 Glavno mestno letališče
54,99 €

48,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Naročite si letalske vozovnice na LEGO® Juniors 10764 Glavno mestno letališče! Postavite svojo prtljago na transportni trak, pojdite ven in preverite, kako se prtljaga in paketi naložijo na transportni zrakoplov. Pilot se je povzpel v pilotsko kabino in napovedal let! Čas je, da gremo na počitnice polne zabave z LEGO Juniors!


LEGO Juniors 10765 Ariel in koncert pod vodo
15,99 €

13,20 €

Igraj se z Disney princeso Ariel v njeni kraljevi kočiji, ki jo vozi delfin, medtem, ko ima princesa Ariel svoj koncert v kompletu LEGO® Juniors 10765 Ariel in koncert pod vodo! Spoznajte se z Flounderjem in poiščite skrivnostno skrinjo, polno zakladov. Potem pojdite nazaj na grad na koncert Ariele, kjer Sebastian že nestrpno pričakuje začetek predstave. Z vašo najljubšo LEGO | Disney princeso, s katero vam nebo nikoli dolgčas.


LEGO Juniors 10733 Dajzovo smetišče
10,40 €

Trenutno ni na zalogi

Z Disney Pixarjevim Dajzom si privošči premor in mu pomagaj pri vzpostavitvi zveze s prijateljem Strelo McQueenom na videozaslonu. Vendar ne pozabita, da je kljub temu treba opraviti veliko dela. Avtomobilski deli se zbirajo na odpadu, zato uporabi žerjav, da jih pripneš na Dajza in preveriš, ali še delujejo.


LEGO Juniors 10758 Pobeg T. Rexa
54,99 €

42 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Pazi na vrata, imamo tiranozavra na begu! Pomagaj Claire in znanstvenikom skrbeti za mladiča in dinozavrova jajca, medtem ko se čuvaj vzpenja po lestvi in opreza za velikanskim dinozavrom. Postavite hot dog na robotsko roko in potegnite tiranozavra stran od vrat. Potem položite jajca na zadnjo stran tovornjaka, odprite vrata in pohitite!