Najdeno: 51

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

LEGO Friends 41315 Surferska trgovina-32%
21,99 €

14,90 €

Zadnji kos!

Z Mio lahko vse počitniške potrebščine nakupita v surferski trgovini v Heartlaku! Kupita razglednice, sončna očala in plastenko z vodo, lahko pa si izposodita tudi vsakovrstno opremo za vodne športe. Izberita japonke, srfe, kajak in veslo, lahko pa kupita tudi fotoaparat. Nato se odpravita na pomol pred srfersko trgovino in raziščita obalo Heartlaka – bosta zagledali prijaznega tjulnja? Po razburljivem popoldnevu se ohladita pod prho na plaži.


LEGO Friends 41316 Andrejin gliser-25%
31,99 €

23,90 €

Odlična cena

Odpelji se v športnem avtomobilu za na plažo in na prikolici odvleci superkulski hitri čoln. Poišči popolno mesto za kosilo, nato pa skoči v čoln in že lahko oddrvite na izlet z Andreo in Emmo! Zasidrate se lahko natanko pred plažo in se spoprijateljite s prikupno želvico, nato pa se sprostite na plaži ter si privoščite vroče hrenovke z žara.


LEGO Friends 41302 Razvajanje psičkov-34%
5,99 €

3,90 €

Odlična cena

Psičko Laro odpelji v kopalnico, kjer jo lahko dobro okopaš z njenim najljubšim pasjim šamponom. Po kopanju jo posedi na prilagojen pasji stolček pred ogledalo, kjer z ventilatorjem posušiš in nato z glavničkom počešeš njeno sedaj sijočo dlako. Psička zelo uživa v razvajanju in urejanju njenega videza.


LEGO Friends 41322 Zimsko drsališče-22%
31,99 €

24,90 €

Zadnji kos!

Na drsališču ob smučišču se vedno zbere veliko prijateljev, ki obožujejo drsanje! Poglej, Nate igra saksofon na odru nad drsališčem. Ko bo končal, si bosta lahko izposodila drsalke in se pridružila Stephanie, ki že veselo dela kroge na ledu. Sedi za mizo in v pavzi pojej presto, nato pa se spoprijatelji s prisrčnim zajčkom. Nato na drsališče postavi gola za hokej in opazuj Stephanie in Nata, ki igrata drug proti drugemu!


LEGO Friends 41328 Stephanijina spalnica
9,99 €

8 €

Igraj se s svojo prijateljico Stephanie in njenim prikupnim psičkom. Številni dodatki in zanimivi detajli omogočajo dinamično domišljijsko igro, zato pripelji še prijatelje!


LEGO Friends 41329 Olivijina razkošna spalnica
15,99 €

12 €

Zadnji kos!

Igraj se z znanstvenico Olivio in njenim robotom Zobitom v njuni luksuzni in prostorni spalnici. Naučila te bo vse vrste zanimivih znanstvenih trikov, ti pa ji lahko pomagaš raziskovati. Z LEGO Friends ni nikdar dolgčas, zato pripelji še prijatelje!


LEGO Friends 41330 Stephanijin trening nogometa
15,99 €

12 €

Lego Friends igrača bo poskrbela za dodatno zabavo vašega otroka. S Stephanie in Dašem lahko zabijaš gol za golom! Vključuje številne dodatke. Primerna je za otroke od 6. do 12. leta starosti.


LEGO Friends 41332 Emmina umetniška stojnica
21,99 €

16,50 €

Zadnji kos!

Lego Friends igrača bo poskrbela za dodatno zabavo vašega otroka. Dan preživi med slikanjem v parku z Emmo in Chicom! Vključuje številne dodatke. Primerna je za otroke od 6. do 12. leta starosti.


LEGO Friends 41334 Andrejina predstava v parku
26,99 €

21 €

Zadnji kos!

Lego Friends igrača bo poskrbela za dodatno zabavo vašega otroka. Z Andreo in ptico Poper v parku izvedi predstavo! Vključuje številne dodatke. Primerna je za otroke od 6. do 12. leta starosti.


LEGO Friends 41336 Emmina umetniška kavarna-31%
34,99 €

23,90 €

Zadnji kos!

Emma se rada ustavi na kosilu v umetniški kavarni in tam najde navdih za naslednjo umetnino. Privošči si skodelico kave in tortico, plačaj pri blagajni in nato pojej v kavarni ali v umetniškem kotičku pred njo.


LEGO Friends 41338 Stephanijina športna arena-24%
41,99 €

31,90 €

Zadnji kos!

Sestani se s Stephanie, da boš vedno v formi, in se zabavaj z njenimi najljubšimi športi. Vadi metanje na koš, nato pa sedi na tribune in opazuj Stephanie, ki je svojega največjega tekmeca izzvala na igro tenisa! Po tekmi si privošči prigrizek in kupi spominek.


LEGO Friends 41342 Ema in njena razkošna soba
15,99 €

14,70 €

Zadnji kos!

Prepustite se svoji ustvarjalnosti s kompletom 41342 Ema in njena razkošna soba od LEGO® Friends. S pomočjo barv za na platno ji pomagajte izdelati mojstrsko delo ali keramično kolo in razveselite svoje srčne prijatelje iz LEGO® Friends. Posedite mačko Chica na podstavek (idealno mesto za sedenje) in ji potem prinesite slastno nagrado. Pokliči Emine prijatelje, nato pa jo spravite v posteljo, kjer bo sanjala o novih inspiracijah za svoje stvaritve.


LEGO Friends 41344 Andrea in njeni modni dodatki
31,99 €

26,40 €

Najdite svoj novi stil s tem kompletom 41344 Andrea in njeni modni dodatki iz LEGO® Friends. Pojdite v kabino in pomagajte Andreji poskusiti novo lasuljo ali krilo in izbrati torbico, s katero bo šla na svojo naslednjo predstavo. Govorite z Emo, da sešije obleko na šivalnem stroju. K temu tudi pes Dexter doda – da odobrava! Nagradite ga s keksom in se pogovorite z Andrejo o naslednjem izpitu.


LEGO Friends 41353 Adventni koledar-68%
31,99 €

10 €

Zadnji kos!

Odštevajte dneve do božiča z adventnim koledarjem 41353 iz LEGO® Friends! Postavite si svojo dekoracijo, ki se bo odlično ujemala v vašem domu ali med božičnim praznovanjem v božičnem slogu z LEGO Friends! Komplet nudi obilo božičnih dogodkov, vključno z okraševanjem s 5 prijatelji iz mesta Heartlake.


LEGO LEGO Friends 41327 Mijina spalnica
9,99 €

8 €

Friends 41327 Mia in njena spalnica lego kocke so odlične za zabavo. Igrajte se v Miini super hiški. Pomagajte ji povabiti vse prijatelje iz okolice. Skočite na rolko in pokažite svoje trike na rampi. Skrbite za njeno majhno zajčico Twister in se prepričajte, da ima vedno dovolj korenčkov in solate. Odrolkajte se z Mio na avanturo v naravo.


LEGO Friends 41324 Zimsko letovišče - odprta embalaža-26%
64,99 €

47,62 €

Odprta embalaža

Z Mio in Olivio sedite na sedežnico in uživajte v vožnji na vrh smučišča! Kako čudovit je razgled iz restavracije na vrhu gore! Privoščite si sladico in vročo čokolado, nato pa si nataknite smučke in se zapeljite po progi. Obiščite še prijaznega medveda v njegovi votlini – tudi on ima svojo snežno strmino, po kateri se drsa! Preglejte zemljevid prog, da preverite, ali ste preizkusile prav vse. Kaj pa plezanje, mislite, da je zabavno?


LEGO Friends 41361 Mia in hlev za konja
21,99 €

Novo

Pomagajte LEGO® Friends Mii poskrbeti za njenega konja in zajčka. V kompletu so liki, ki animirajo igranje vlog, pa tudi traktor LEGO Friends Miu, prostor za skedenj in ograjeno ohišje.


LEGO Friends 41366 Olivia in kavarna s pecivom
31,99 €

Novo

Pomagajte LEGO® Friends Olivii v njeni na novo odprti slaščičarni. Izberite najbolj okusno sladico iz hladilnika ali pa ustvarite svoje dobrote v norih izdelovalcih tort. Zavihajte si rokave! Izgleda, da Olivia potrebuje pomoč v kuhinji.


LEGO Friends 41368 Andrea in talent show
54,99 €

Novo

LEGO® Friends Andrea je izredno nadarjena in v tem šovu resnično počne vse. Andrea bo še posebej navdušena če bo imela veliko občinstva. Združite in izmenjavajte odre in si oglejte, kako Andrea izvaja uroke, poje ali igra bobne. Nato uporabite ognjemetno funkcijo in popestrite Andrein nastop.


LEGO Friends 41369 Mia in njen dom
74,99 €

Novo

Komplet LEGO® Friends 41369 Mia in njen dom vsebuje hišo, skrito v gozdu, ki je opremljena s kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo in Miino spalnico, do katere je dostopna zunanja plezalna stena. Ta mini dom je kot nalašč za igranje družinskega življenja, zato ne oklevajte in ne pozabite na domišljijo.


LEGO Friends 41364 Stephanie in avto s prikolico
21,99 €

Novo

Uživajte celodnevno zabavo s tem setom LEGO® Friends 41364 Stephanie in avto s prikolico. Ta set je odlična igra za vse ljubitelje narave. Skočite v avto, s svojim psom Dashem, in ga natovorite s kolesom ter si privoščite cel dan v naravi.


LEGO Friends 41335 Mijina hišica na drevesu-27%
31,99 €

23,10 €

Odlična cena

Lego Friends igrača bo poskrbela za dodatno zabavo vašega otroka. Splezaj v drevesno hišico in pomagaj Mii vse urediti. Vključuje številne dodatke. Primerna je za otroke od 6. do 12. leta starosti.


LEGO Friends 41367 Stephanie in jahalna proga
41,99 €

Novo

Igrajte mojstra jahanja v igri LEGO® Friends 41567 Stephanie in jahalna proga. Pred dirko, umijte in ohladite vaše konje v hlevu. Ko se tekmovanje začne, vodite konja po dirkališču, naredite težke skoke in poskusite ne zamuditi barov.


LEGO Friends 41340 Hiša prijateljstva
74,99 €

51,70 €

Dekleta iz Heartlake Cityja so zasedla staro gasilsko postajo in jo spremenile v najboljši glavni štab! Sprosti se v vroči kopeli na strehi, ustvarjaj v Emminem ustvarjalnem kotičku ali uživaj v Andrejinem nastopu na terasi.


LEGO Friends 41339 Mijin avtodom-36%
59,99 €

37,90 €

Odlična cena

Z Mio in Stephanie se odpelji kampirat na deželo. Načrtuj dogodivščine v napihljivem čolniču ali odpelji konja na ježo. Dvigni spalnico na strehi avtodoma in spravi dekleti v posteljo – naslednji dan lahko postavita šotor in prespita pod zvezdnim nebom.


LEGO Friends 41324 Zimsko letovišče-25%
64,99 €

48,10 €

Odlična cena

Z Mio in Olivio sedite na sedežnico in uživajte v vožnji na vrh smučišča! Kako čudovit je razgled iz restavracije na vrhu gore! Privoščite si sladico in vročo čokolado, nato pa si nataknite smučke in se zapeljite po progi. Obiščite še prijaznega medveda v njegovi votlini – tudi on ima svojo snežno strmino, po kateri se drsa! Preglejte zemljevid prog, da preverite, ali ste preizkusile prav vse. Kaj pa plezanje, mislite, da je zabavno?


LEGO Friends 41333 Olivijno vozilo za naloge
21,99 €

17 €

Lego Friends igrača bo poskrbela za dodatno zabavo vašega otroka. Odpelji se pomagat v Heartlake City z Olivio in Zobom. Vključuje številne dodatke. Primerna je za otroke od 6. do 12. leta starosti.


LEGO Friends 41341 Andrea in njena soba-20%
9,99 €

7,90 €

Odlična cena

Pomagajte Andree in njeni papigi Pepper peti in se igrati s kompletom 41341 Andrea in njena soba od LEGO® Friends. Premaknite posteljo in ustvarite garderobo z ogledali in lučmi ter se ji pomagajte pripraviti na izpit. Vzemite klavir in kitaro, dajte Pepper sladko nagrado in na računalniku zavrtite novo skladbo s tem zabavnim kompletom iz LEGO Friends.


LEGO Friends 41346 Škatlice prijateljstva
54,99 €

46,60 €

Zabavajte se v gradnji LEGO® Friends z dodatki v naravni velikosti, ki bodo tebe in tvoje prijatelje pripeljali do centra mesta Heartlake. Vsak model v tem neverjetnem kompletu 41346 Škatlice prijateljstva iz LEGO® Friends predstavlja eno izmed deklet iz mesta Heartlake. Pojte v mikrofon kot Andrea, zgradite robotskega prijatelja kot Olivia, oborožite se s parom radio oddajnikov na pustolovščini z Mio, osvojite pokal športne kot Stephanie ali fotografirajte kot Ema.


LEGO Friends 41347 Zdravilišče v mestu Heartlake-17%
109,99 €

90,90 €

Odlična cena

Spustite se po toboganu naravnost v ocean s tem kompletom 41347 Zdravilišče v mestu Heartlake iz LEGO® Friends! Poskusite jadranje na deski ali skok na vodni skuter in povlecite Andrejo na padalo ter uživajte v čudovitem razgledu. Poglej! To je delfin! Pogovorite se z Masonom in se vrnite v hotel s stezo, se sprostite v baru sokov ali uživajte v zabavi na plaži in na strehi


LEGO Friends 41348 Servisni avto
21,99 €

16,20 €

Ko gre kaj narobe na dirki, pokličite na pomoč 41348 Servisni avto od LEGO® Friends! Dvignite rampo, s pomočjo vrvi naložite Oliviino dirkalnik na tovornjak in ​​opravite potrebna popravila. Pomagajte robotu Zobo tako, da vzamete ploščad v delavnici, da Olivie lahko pregledate njen dirkalnik od spodaj in opravite potrebne prilagoditve Potem pojdite s hrčkom Rumblem na dirkalno stezo, uporabite dirkalno opremo in začnite dirko!


LEGO Friends 41349 Jedilni voz
31,99 €

23,80 €

Po dolgem dnevu vožnje pridite do restavracije v stilu iz 50. let s kompletom 41349 Jedilni voz od LEGO® Friends. Uživajte v hamburgerju in krompirčku, ki ga je pripravila Dottie, plačate lahko na blagajni in se vsedete v vrhunski avtomobil v obliki škatlice. Pripravite si eno od miz in uživajte v poletnem kinu s tem vrhunskim kompletom – pred platno lahko postavite svoj telefon ali tablico in tako bodo figurice gledale pravi film!


LEGO Friends 41351 Tuningova delavnica
41,99 €

33,30 €

Po svoji želji uredite svoje prijatelje z dirkalniki s kompletom 41351 Tuningova delavnica iz LEGO® Friends. Izbirate lahko med številnimi deli in izboljšate Eminov dirkalnik, nato odprete drsna vrata razstavnega prostora in ga postavite zunaj na ogled. Postavite Deana na drugi dirkalnik, ga dvignite na posebno ploščad in ga pripravite na veliko driko. Pojdite v pisarno in preverite, kdo bo danes odšel na posebno tekmovanje!


LEGO Friends 41352 Velika dirka
64,99 €

53 €

Pripravite se… Pozor… Zdaj! V okolici mesta Heartlake je bil velik dirkalni dan in vsak prijatelj je odločen zmagati. Pridružite se s kompletom 41352 Velika dirka iz LEGO® prijatelje! Pripravite se v garderobi in namestite vse hišne ljubljenčke na najboljše mesto v VIP loži. Nato postavite vse prijatelje v svoje dirkalnike na začetno črto! Kdo se bo povzpel na najvišjo stopničko? Uporabite slavilni ognjemet in skupaj uživajte v zmagovalni proslavi!


LEGO Friends 41354 Andreina škatlica srca
7,99 €

Novo

S kompletom LEGO® Friends 41354 Andrea in škatlica v obliki srca bo osvojila cel svet. Postavite si škatlico in vzmeti zvezdo Andreo vedno seboj. V kompletu je vključen mikrofon, kitara, slušalke in zvočnik, tako lahko LEGO Friends Andrea pripravi zabavo prav povsod!


LEGO Friends 41355 Emmina srčna škatlica
7,99 €

Novo

Emma rada ustvarja nove stvari, zato vse, kar boste našli v škatli, odraža njen umetniški značaj. V njej boste našli fotoaparat, tablico za risanje in umetniško pero. Pri sebi ima tudi vedno škarje, zato je pripravljena, da si prilagodi svojo obleko, kamorkoli gre.


LEGO Friends 41356 Stephanina srčna škatlica
7,99 €

Novo

Vaja dela mojstra in Stephanie potrebuje imeti svojo športno opremo vedno pri roki, zato ne pozabite spakirati v škatlico teniškega loparja in žogic. Trdo usposabljanje se je izplačalo, da lahko Stephanie vzame tudi svojo najbolj dragoceno stvar – zlato trofejo! Po vsem tem športu je Stephanie lačna, zato ji pomagajte in ji pripravite okusno pico in kozarec vode.


LEGO Friends 41357 Oliviina srčna škatlica
7,99 €

Novo

Olivia izumlja nove izume in obrti, zato poskrbite, da boste zapakirali njene zapiske v katere zapisuje in išče navdih. Vedno vzemite ključ s seboj ker nikoli ne veš, daj boš potreboval pomagati pri popravilu. Ta škatlica je pravi potovalni pripomoček, saj lahko vanjo spravite vse male predmete.


LEGO Friends 41358 Miina srčna škatlica
7,99 €

Novo

Sestavljanka LEGO® Friends 41358 Mia in škatla v obliki srca predstavlja odličen in srčkan način, kako obdržati vse elemente LEGO Friends Miu na enem mestu. Snemite pokrov in ga uporabite kot stopnišče, da Miu trdno stoji – kot nalašč za zabavo na poti. V kompletu je tudi minifigura Mia.


LEGO Friends 41359 Paket srčnih škatel prijateljstva
21,99 €

Novo

Komplet ** vsebuje ** dve oblikovani škatli v obliki srca, velike in majhne, ​​za naše prijatelje, Vicky in Olivio. Eno dekle prebere zgodbo in tako pomaga drugi, da s pomočjo oblek, izvede in zaigra zaplet zgodbe. Množica dodatkov pomaga pri igranju vlog.


LEGO Friends 41360 Emma in mobilna veterinarska klinika
9,99 €

Novo

Ta preprosti veterinarski komplet LEGO ponuja veterinarje in modele iz okolja veterinarstva, kot so postelja za zdravljenje bolnega hišnega ljubljenčka, injekcijska brizga, čopič, pasja kost in steklenička za dojenčke za neskončne ure igranja, plus minifigra LEGO Friends Emmy in mini mopsa.


LEGO Friends 41363 Mia in pustolovščina v gozdu
15,99 €

Novo

Odpravite se na potovanje z LEGO® Friends Mio v gozdno pustlovoščino. Iz lesenega razglednega stolpa lahko Mia vidi živali s teleskopom. lahko se odpravite skozi most z električno rolko na daljinskem upravljalniku in tako poiščete več mest za ogled narave.


LEGO Friends 41365 Emma in umetniški studio
24,99 €

Novo

Pokažite svoj talent v Emminem umetniškem studiu z LEGO® Friends Emmo in Andreo. Ustvarite nekaj slik ali pa skulpture. V kompletu z galerijo je tudi trgovina v pritličju z umetninami in umetniškimi pripomočki.


LEGO Friends 41383 Igrišče za Olivinega hrčka
9,99 €

Novo

Sestavljanka LEGO® Friends 41383 Igrišče za Olivinega hrčka je majhen in enostaven komplet, ki ga lahko nastavite z LEGO Friends Animals in pametnim hamsterjem s funkcijo vrtenja. Igrišče stoji na krožni podlogi, ki ustreza odru iz kompleta LEGO Friends 41368 Andrea in talent show.