Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

LEGO detektivski urad Creator Expert 10246

LEGO detektivski urad Creator Expert 10246

Številka: 1272141
LEGO® Creator Expert detektivski urad vam bo razkril svet, poln skrivnosti in doživetij! Sprehodite se skozi obokan prehod in vstopite v moško brivnico, kjer boste lahko uredili in obrili obraz, pri tem pa vam bo prišlo prav tudi veliko stensko ogledalo. Druga vrata vas odpeljejo v sobo, kjer se lahko igra biljard in pikado s tihim delovanjem stropnega ventilatorja. Celoten opis
193,30 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1272141

Predstavitev

LEGO detektivski urad Creator Expert 10246

Pojdi do prvega nadstropja in obišči detektivsko pisarno, kjer boš naletel na mizo preplavljeno s sledmi primerov, preostali dragoceni dokazi pa se hranijo zaprti v sefu, ki je praktično skrit v steni. Razglej se po kopalnici, ki ima tudi stranišče. Pojdi po stopnicah do popolnoma opremljene kuhinje. Od tam vodijo vrata na strešno teraso, kjer se nahaja tudi velik rezervoar za vodo. Preprosto lahko odstranite streho z namenom, da boste lažje dostopali do čudovite notranjosti hiše. Zunanji del stavbe je dodelan s podloženo streho in lepo fasado. 

Ali lahko odkrijete skrivnostnega tihotapca? 

Lego

Glavne lastnosti

  • Vključenih je 6 mini figuric: Detektiv Ace Brickman, brivec Al, vrtnarski detajli, policijski uradnik in skrivnostna ženska v rdečem oblačilu.
  • Primerno za: otroke od 16 leta dalje