Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

LEGO Creator 31081 Modularna deskarska hiša

LEGO Creator 31081 Modularna deskarska hiša

Številka: 1107687
Ustvari LEGO kulsko zatočišče za deskarje, kjer si lahko mladi akrobati privoščijo različne dejavnosti ali pa uživaj v arkadi za igranje igric in celotnwm deskarskim parku. Celoten opis
33,70 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1107687

Predstavitev

Uživaj v kulskih aktivnostih v ** LEGO modularni deskarski hiši 3-v-1! Ustvari kulsko zatočišče za deskarje, kjer si lahko mladi akrobati privoščijo različne dejavnosti. Nadeni si varnostno čelado, vzemi svojo desko in izvedi mega skoke na rampi, lahko pa splezaš po steni vse do strehe! Zapelji se na skiroju, zanihaj na plezalu, meči žogo na koš ali glej televizijo na udobnem naslanjaču. Brez težav lahko premikaš in sestavljaš module, da prilagodiš modularno deskarsko hišo – zamenjaj okna in vrata ali ustvari strešno skakalno rampo – izbira je tvoja! Namesto deskarske hiše lahko sestaviš kulsko arkado za igranje igric, v kateri so naprave in kavarnica, ali pa celoten deskarski park s superstezo in TV-kamero.

Sestavi LEGO® stvaritve z zabavnimi funkcijami! Igra omogoča razvijanje domišljije in prostorskega dojemanja ter razvija ustvarjalnost. Primerno za otroke od 8. do 12. leta starosti.

Opozorilo:** Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve.

Varnostna opozorila

Tehnične podrobnosti:

  • Primerno za: otroke starosti od 8 do 12 let
  • Serija: Lego Creator
  • Število kosov: 422
  • Dimenzije zatočišča: 16 × 23 × 13 cm
  • Dimenzije arkade: 7 × 22 × 17 cm
  • Dimenzije parka: 6 × 18 × 19 cm