LEGO Ideas 21316 The Flintstones - Kremenčkovi
73,10 €

Novo

Doživi moderno življenjsko dobo v mestu Bedrock z zbirko LEGO® Ideas 21316 Flintstoneovi! Ta čudovit nostalgičen komplet ponuja hišo Flintstone in njihov znamenit družinski avto. Kremenčkovi je bila prva animirana televizijska serija, ki je bila predvajana v časovnem obdobju. Prvič so jo lahko videli v Ameriki leta 1960.


LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR
159,99 €

134,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ta resnična replika LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR zajema impresiven videz avtomobila z ostrimi konturami in aerodinamičnimi lastnostmi.


LEGO NINJAGO 70653 Firstbourne - mater vseh zmajev
74,99 €

59,20 €

Zadnji kos!

Pomagaj Kaiu in Coleu rešiti Firstbourne – mater vseh zmajev, pred kremplji lovec na zmaje. Zavijte svoja krila in streljajte iz ostrostrelnih pušk s kompletom 70653 Firstbourne od LEGO® NINJAGO®. S premikajočim se repom se Firstbourne zmaj izogne strelom lovcev na zmaje. Ali bodo ninja bojevniki pomagali Firstbourne zmaju premagati Metloušo, Žvekyo, Jet Jacka in Muzzlea in pridobiti dragocen zmajev zaklad? Odvisno od vas!


LEGO nakladalec 42081 Volvo koncept Zeux
129,99 €

100,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Oglejte si prihodnost tehnologije z modelom 42081 nakladalcem na kolesih LEGO® Technic Volvo ZEUX. Ta inovativni koncept modela, ki je bil razvit v povezavi z Volvom, je poln realističnih podrobnosti, vključno z odlično kartiranim dronom. Nastavite lahko števec obremenitve, upravljate roko in rezilo, neodvisno in hkrati, ter uživajte v optimalnem rokovanju s štirikolesnim krmiljenjem.


LEGO Technic 42078 Mack Anthem
160 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Odkrij inovativni dizajn s tovornjakom in prikolico MACK® Anthem™! Uživaj v zadovoljujočem in inovativnem sestavljanju z izjemno repliko tovornjaka 2-v-1 LEGO® Technic MACK® Anthem™.


LEGO terenska žerjav Technic (42082)
239,99 €

188 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Predstavljamo vam 42082 terenski žerjav, ki je najvišji LEGO Technic žerjav. Usmerjajte 4-kolesno vožnjo in sledite gibanju motorja V8 in ventilatorju, ko vozite. Nato aktivirajte motorne Power Functions, izberite način gornjega ali spodnjega žerjava in pridobite popoln nadzor nad vrsto preprostih, motoriziranih funkcij.


LEGO Star Wars 75189 First Order Heavy Assault Walker-15%
159,99 €

134,49 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Vzpni se v težkega napadalnega hodca Prvega reda in se zapodi v boj proti Poeju, Rey in uporniškim zaveznikom. Ustreli z vzmetnimi izstreljevalniki na glavi hodca in nameri hitri izstreljevalnik žebljičkov na vrhu. Ko ti bo zmanjkalo streliva, odpri omarice in spet nabij. Če se ti uporniški bojevniki preveč približajo, odvrzi mine skozi zadnjo loputo in jih preseneti! Lahko uporniki premagajo trpežnega hodca?


LEGO NINJAGO 70632 Potresni robot
84,99 €

73,03 €

Odlična cena

Reši TV-poročevalca Freda Finleyja pred vojsko morskih psov s Colovim osupljivim potresnim robotom! Skoči v pilotsko kabino in se zakotali v akcijo. V robotske ogromne pesti primi Drobilec. Poveži se z Misako, da zaščitita Freda pred Mikom Bodico. Nato razkrij ogromne naramenske zvočnike potresnega robota in izstreli zvočne valove, da premagaš vojsko zlobnih morskih psov!


LEGO Technic 42077 Avtomobil za reli
110 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Prestavi meje sestavljanja z osupljivim LEGO® Technic Avtomobilom za reli! Vstopi v svet reli voženj z impresivnim modelom LEGO® Technic avtomobil za reli, izdelanim v športni barvni kombinaciji modre, bele, rdeče in črne, opremljenim s kulskimi dirkalnimi nalepkami, zadnjim spojlerjem, 4 močnimi žarometi in velikimi rdečimi platišči na 6 naper z nizkoprofilnimi pnevmatikami za močan cestni oprijem. Odpri vrata, da dostopaš v podrobno izdelano pilotsko kabino, v kateri so dirkalni sedeži in rdeča zaščitna kletka. Dvigni pokrov in odkril boš hladilni sistem motorja z 2 ventilatorjema, pod zadnjim pokrovom pa je podrobno izdelan 6-valjni motor s premičnimi bati. To osupljivo vozilo je opremljeno tudi z delujočim krmiljenjem in trpežnim vzmetenjem. Ko boš pripravljen na nov sestavljalski izziv, namesto avtomobila za reli sestavi hiter bagi.


LEGO gozdarski stroj Technic 42080
140 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Odkrijte neverjetno moč LEGO® Technic 42080 Forest Machine. Ta verodostojna replika modela vključuje volan, robustne amortizerje in srebrna platišča z masivnimi pnevmatikami. Vključite motor LEGO Power Functions in ima napredni hidravlični sistem roke. Lahko dvignete drevo z nastavkom, in zavrtite voznikovo kabino za več kot 180°.


LEGO Technic 42070 Vlečni terenec 6x6
270 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zapelji se po neurejenem terenu s supertrpežnim vlečnim terencem 6×6 na daljinsko krmiljenje. Podrobno izdelan model LEGO® Technic 2-v-1 je zasnovan v živomodro-rdeče-rumeno-črno barvni kombinaciji in je opremljen z izjemnim naborom avtentičnih funkcij: ogromnimi trpežnimi pnevmatikami, močno sprednjo prečko z verigo in kljuko, premičnimi žarometi in podrobno izdelano kabino za voznika, ki ji je mogoče odpreti vrata. Aktiviraj funkcije napajanja za motorje in uporabi daljinski krmilnik za zavijanje, vožnjo naprej in nazaj, iztezanje podpornih nog, vrtenje, dviganje in spuščanje roke žerjava, ter dviganje in spuščanje vitla. Ko boš pripravljen na nov sestavljalski izziv, namesto terenca sestavi raziskovalno vozilo.


LEGO NINJAGO 70654 Dieselnaut
109,99 €

82,10 €

Zadnji kos!

Pozor! Iron Baron, Metlouš Lobanja in Muzzle napadajo s svojim močnim tankom iz seta 70654 Dieselnaut od LEGO® NINJAGO®! Zgrabi svoje orožje in se pridruži v boju z Young Wujom, Jayeom in Zaneom.
Izogibaj se raket in nevarnih ninja pasti iz seda Dieselnaut. Izogibaj se pošasti v zaporu in premagaj vse zmajske lovce, ter jim prepreči, da bi si polastili zmajski zaklad.


LEGO NINJAGO 70618 Plen usode
195,56 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Pridruži se Kaiju, Lloydu, Zanu, Nyi, Jayu in Colu pri ninja urjenju na Wujevi ogromni leteči ladji Plen usode! Sestavi izjemno ladjo z okrašenimi jadri, skritim orožjem, kopalnico in spalnico za Wuja. Odkrij ultimativno orožje – laserski kazalnik – in se v Wujevem doju uri za ninjo. Nato navij sidrni vitel, da potegneš sidro na ladjo in odleti nasproti novi ninja dogodivščini.


LEGO Mindstorms 31313 EV3
369,99 €

329,90 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Ustvari svoje robote in jih upravljaj. Naj počnejo to, kar ti srce poželi. Lahko hodijo, govorijo in razmišljajo. Revolucija robot se začenja!


LEGO Hogwarts, Harry Potter (75954)
109,99 €

90,80 €

Odpravite se v veliko dvorano Hogwarts 75954 iz kolekcije LEGO® Harry Potter™ in uživajte v zabavnih in čarobnih dogodivščinah. V veliki dvorani je prav poseben dogodek. Pridružite se mu in na njem izzovite Draca Malfoyija s čarobno palico. Spustite se po stopnišču, raziskujte stolp z velikim stopniščem, se naučite mešati napitke v učilnici, odkrijte spreminjajoče se refleksije v ogledalu Erised in pomagajte Harryju, Hermioni in Ronu premagati zlo in Lorda Voldemorta.


LEGO Technic 42099 RC Xtreme 4x4 terensko vozilo
234,33 €

210,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pripravi se na novo igralno izkušnjo s fantastičnim RC modelom Extreme terenskega 4×4 vozila off-road, ki prihaja iz LEGO® Technic. Ta model deluje prek aplikacije LEGO TECHNIC CONTROL+. Poleg tega aplikacija ponuja tudi vrsto naprednih funkcij in funkcij! Izbirate lahko med različnimi različicami nadzornega zaslona in vozite naprej in nazaj, zavrtite, pospešite, zavirajte in premagajte ovire, uporabite odlične zvočne učinke in kontrolirajte vse s kazalniki hitrosti in nagiba.


LEGO 45544 EV3 Osnovni komplet
383,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Izobraževalni robotski komplet sta razvila Massachusetts Institute of Technology in LEGO Group. Pri delu s tem kompletom otroci razvijajo prostorsko domišljijo in pridobijo znanje o logiki programiranja.


LEGO Technic 42094 Nakladalec goseničar
64,99 €

54,90 €

Ta neverjeten LEGO® Technic nakladalec na gosenicah ima rumeno in črno barvno zasnovo obdelave z atraktivnim izgledom in je opremljen z odlično kombinacijo dodelanih nakladalskih funkcij. Ko si zaželite ponovnega sestavljanja, lahko povsem na novo zgradite model na ogromnem ogrodju.


LEGO zmogljiv viličar Technic 42079
54,99 €

47,40 €

Zadnji kos!

Odlične sposobnosti upravljanja s tem neverjetnim 2-v-1 LEGO® Technic™ 42079 zmogljivim viličarjem, ki vsebuje veliko verodostojnih podrobnosti in lastnosti, vključno s krmiljenjem zadnjega kolesa za optimalno manevriranje. boste tudi težko dostopali do površin. Vilice se odlično obnesejo tudi na težko dostopnih mestih.


LEGO Creator 31083 Avanturistično križarjenje
54,99 €

37,50 €

Zadnji kos!

Uživajte v sončnih počitnicah na krovu luksuzne jahte s kompletom 3v1 31083 Avanturistično križarjenje od LEGO® Creator. Ta ladja ponuja vse udobje, ki ga potrebujete, vključno z dobro opremljeno kabino in WC-jem. Odpravite se v sončni zaliv in vožnjo z vodnim skuterjem. Ustvarite peščeni grad, uživajte v pikniku, deskajte po površini vode ali odkrijte prikupna morska bitja, nato pa se lahko vrnete nazaj na jahto. Preoblikujte model v udobno hišo na plaži s pomolom in jadrnico ali v neverjetni helikopter s pristajalno ploščo in kontrolnim stolpom.


LEGO Star Wars 75212 Kessel Run Millennium Falcon
199,99 €

195,56 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Premagajte zlobno stražo Quay Tolsitea in pobegnite iz Kesselove zemlje na krovu plovila Millennium Falcon. Nadzirajte se in pokažite neverjetne manevre. Prevzemite pobudo in se znebite sovražnikovih plovil.


LEGO Technic 42097 Kompaktni goseničar
89,80 €

80,20 €

Zadnji kos!

Premakni velik tovor s čudovitim, dodelanim in kompaktnim goseničarjem LEGO® Technic. Ta robusten in vsestranski mobilni žerjav se ponaša z vrsto realističnih lastnosti, vključno z masivnimi pasovi, koluti na vrvi in klasičnimi rumenimi in črnimi barvami z brezhibnimi nalepkami, ki ga še bolj izpopolnjujejo. Ta odličen model 2-v-1 lahko pretvorite tudi v kompaktni stolpni žerjav LEGO Technic.


LEGO 45560 EV3 Dodatni komplet
120,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Education 45560 EV3 Dodatni komplet. Komplet delov LEGO Technic kot razširitev osnovnega kompleta EV3. Komplet vsebuje 850 kosov različnih vrst orodij, vrtljive, specifične in edinstvene tehnične dele. Shranjen je v praktični škatli s predelki za sortiranje posameznih delov.


LEGO Star Wars 75243 Slave I
128,23 €

104,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Praznuje se 20. obletnicaLEGO® Star Wars™, kakor tudi z ikonskim Bobe Fetta Slave in izjemnimi plovili, iz seta 75243, zato z LEGO Star Wars proslavimo skupaj. Združite minifigure zbiralnikov LEGO® Star Wars ™ ob 20 obletnici za izjemno razstavo


LEGO NINJAGO 70655 Zmajeva jama
149,99 €

118,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pridružite Ninja junakom pri reševanju zmaja, ki ga je ujel Iron Baron s svojimi lovci na zmaje, v paketu 70655 Zmajeva jama od LEGO® NINJAGO®! Izogibaj se raketam, ki streljajo nate iz stražnega stolpa. Zaščitite zmaja, ki ima pri sebi vso zmajsko opremo. In pazi! Zapor ima past in sicer vrata, ki niso prava is kozi katera ninja konča v jami z zmajem. Medtem, ko zlobni Iron Baron gleda na svoj prestol.


LEGO Star Wars 75187 BB-8-15%
109,99 €

92,90 €

Odlična cena

Zdaj lahko postaneš lastnik samo tvojega LEGO® BB-8! Zavrti kolešček, da bo obrnil glavo, ali drugega, da odpreš loputo in vidiš, kako bo izskočilo elektrodno držalo za varjenje, čisto tako kot v filmu! BB-8 lahko tudi postaviš na stojalo, da svojega prijaznega robotka pokažeš prijateljem, ko pridejo na obisk!


LEGO Technic 42076 Vozilo na zračni blazini-22%
79,99 €

61,96 €

Odlična cena

Prenesi tovor čez kopno in vodo z vozilom na zračni blazini! Dostopaj do vseh delov osupljivega LEGO® Technic vozila na zračni blazini, izdelanega v avtentični črno-beli barvni kombinaciji, z dvignjenim tovornim žerjavom z operaterjevo kabino in dvižno nakladalno platformo. Tu je še trpežni tovornjak za odprave s snemljivim zabojnikom za tovor. Obrni vozilo na zračni blazini, da zavrtiš oba zadnja ventilatorja, in opazuj, kako se bosta obračala z leve proti desni, ko se boš pomikal. Nato spusti rampo, zapelji tovornjak na krov in uporabi žerjav, da razložiš zabojnik za tovor. Ko si zaželiš nove sestavljalske izkušnje, lahko namesto vozila na zračni blazini sestaviš mogočen gliser!


LEGO Technic 42098 tovornjak za prevoz vozil
167,92 €

147,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Odpelji avtomobile s popolnim tovornjakom iz podjetja LEGO® Technic. Ta realističen model tovornjaka ima številne verodostojne značilnosti in značilnosti, vključno s snemljivim priklopnikom in klasičnimi rdečimi, sivimi in črnimi barvami, skupaj z nalepkami za bolj prefinjen videz. Udobno vozite svoje avtomobile na nastavljivih rampah tovornjaka in nato varno in jih preprosto pripeljite tja, kjer jih resnično potrebujete.


LEGO Star Wars Sandcrawler (75220)
139,99 €

119,16 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

V puščavi Tatooine na vas prežijo številne nevarnosti zato s seboj potrebujete močno ladjo kot je LEGO® Star Wars 75220 peščeni bojevnik. Odprite pilotsko kabino in vanjo postavite Jawe ter se odpravite na pot. Odprite stranski del in s pomočjo žerjava prenesite droide. Vozilo predstavlja optimalno moč v puščavskih razmerah.


LEGO raketoplan 70839
167,39 €

135,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Vsi na krovu Rexcelsior z Emmet in Stubble in Rex Riskomil! LEGO® vesoljska doživetja čakajo na vas. Emmet, lik iz LEGO STORY 2, je postal strnen, da bi bil podoben svojemu najboljšemu prijatelju. Ali se bo zabaval s potovanjem v Rexovi sci-fi vesoljski ladji?


LEGO ladja Ideas 21317 Steamboat Willie
118,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ljubitelji Miške Miki bodo uživali v kompletu 21317 Ladje Willie iz LEGO® Ideas, ki obeležuje 90. obletnico najbolj znanega animiranega lika vseh časov. Idealni LEGO komplet za otroke in odrasle.


LEGO Star Wars 75230 Porg
70,67 €

57,70 €

Zadnji kos!

Pozdravite svojo figuricoPorga! To srčkano bitje stisnite za rep in mu odprite usta ter razprostrite krila! Nato jo postavite na podlago z okrasno tablo in občudujte čudovit mini model papige, ki bo všeč tudi vašim prijateljem.


LEGO Star Wars 75532 Izvidniški vojak na dirkalnem motorju
48,90 €

Odlična cena

Z osupljivim izvidniškim bojevnikom in dirkalnim motorjem zdrvi po daljnih planetih. Sestavi model in ga posedi na motor. Nato naloži vzmetni izstreljevalnik, primi ročaj in švigni na še eno vznemirljivo raziskovalno nalogo!


LEGO Overwatch 75973 D.Va in Reinhardt
44,99 €

35,10 €

Zadnji kos!

Igra Overwatch blagovne znamke Blizzard Entertainment, ustvarjalcev legendarne igre World of Warcraft, je hitro pridobila skupnost strastnih oboževalcev po vsem svetu in je postala navdih za animirane spletne video posnetke, stripe in zanimive svetovne dogodke v eSports. Zato so kocke odlično darilo za vse navdušence te senzacionalne igre.


LEGO Star Wars 75211 TIE Borec v Imperiji
84,99 €

69,10 €

Zadnji kos!

Pomagajte Han Solu in Tobiasu Beckettu pri izogibanju TIE Imperialu! Ali lahko obiščete Stormtrooperja in pobegnete, preden pilotski TIE borci začnejo streljati? Odločitev je vaša!


LEGO Star Wars 75221 Ladja Imperial
94,27 €

86,90 €

Zadnji kos!

Prevažajte enoto do ciljnega mesta s plovilom Imperial, ki vključuje zložljiva krila, rakete, zložljivo rampo, pilotsko kabino, ki se odpira, prostor za vojake, 4 mini figurice in R2-D2 droida.


LEGO Star Wars 75188 Resistance Bomber
119,99 €

102,61 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Pridruži se Poeju in admiralu Holdu, ki sta se odpravila na drzen polet v uporniškem bombniku!


LEGO BrickHeadz 41602 Cyborg
11,99 €

7,90 €

Zadnji kos!

Sestavi svojo različico LEGO® BrickHeadz Rey iz kultnega Vojna zvezd: Poslednji jedi. Oglej si njene narisane oči, ogrinjalo in svetlobni meč. Bojuj se na temni strani v galaksiji daleč, daleč stran, ali pa jo razstavi na razstavni ploščici, kjer bo zagotovo požela občudovanje.


LEGO Ideas 21314 TRON: Legacy
34,92 €
33,50 €

Preberite več o filmu TRON: Legacy iz Disneyja z LEGO® kockami! Ujeli boste hitrost svetlobe s tem futurističnim setom 21314 TRON: Legenda o LEGO® Ideas, ki temelji na znamenitem Disney-jevem filmu! Skočite na osupljivo motorno kolo Sam-a Flynn-a in se igrajte z Rinzler-jem.


LEGO Overwatch 75974 Bastion
65 €

Zadnji kos!

Igra Overwatch blagovne znamke Blizzard Entertainment, ustvarjalcev legendarne igre World of Warcraft, je hitro pridobila skupnost strastnih oboževalcev po vsem svetu in je postala navdih za animirane spletne video posnetke, stripe in zanimive svetovne dogodke v eSports.


LEGO Star Wars 75525 Baze Malbus-33%
26,99 €

18 €

Zadnji kos!

Podaj se na razburljive pustolovščine z LEGO Star Wars figurami in z nepopustljivim Bazom Malbusom razstreli sovražnika!


LEGO imperij Star Wars 75219 AT-Hauler-18%
109,99 €

89,90 €

Odlična cena

Prevoz težkega tovora z LEGO® Star Wars 75219 AT-Hauler Imperia. Odidite s Qi'ru v pilotsko kabino in člani posadke Val in Rio Durant na platformi. Zaženite motorje in odletite. Plovilo lahko enostavno postavite v navpični položaj. Zavarujte tovor, ga dvignite v zrak in ga pravočasno prepeljite na svoj cilj.


LEGO Overwatch 75975 Watchpoint: Gibraltar
99,99 €

79,30 €

Zadnji kos!

Igra Overwatch blagovne znamke Blizzard Entertainment, ustvarjalcev legendarne igre World of Warcraft®, je hitro pridobila skupnost strastnih oboževalcev po vsem svetu in je postala navdih za animirane spletne video posnetke, stripe in zanimive svetovne dogodke v eSports. Zato so kocke odlilno darilo za vse navdušence te senzacionalne igre.


LEGO terenski žerjav Technic (42082) - Odprta embalaža-25%
239,99 €

179,10 €
+ brezplačna dostava

Odprta embalaža

Predstavljamo vam 42082 terenski žerjav, ki je najvišji LEGO Technic žerjav. Usmerjajte 4-kolesno vožnjo in sledite gibanju motorja V8 in ventilatorju, ko vozite. Nato aktivirajte motorne Power Functions, izberite način gornjega ali spodnjega žerjava in pridobite popoln nadzor nad vrsto preprostih, motoriziranih funkcij.


LEGO Creator 31084 Piratska železnica
89,99 €

61,20 €

Kupi vozovnico in uživaj v vožnji s kompletom 3v1 31084 Piratska železnica od LEGO® Creator. Po železnici se popeljete z vlakom morskega psa. Med vožnjo se sklonite, da se izognete lobanjam. Obrnite se in si oglejte vodni top pri spustu navzdol. Ne pozabite se nasmejati fotoaparatu! Avanturistično pustolovščino pa lahko nadaljujete še v Zakleti hiši ali poskusite čudovito Zibajočo ladjo.