LEGO City Great Vehicles 60223 Spravljalnik
31,99 €

29 €

Zadnji kos!

Skoči iz kabine spravljalnika in pomagaj kmetom pri žetvi! Odstrani priklopnik, spusti rampo in iztovori kombajn. Dvigni rampe, priklopi priklopnik in pojdi na naslednje polje. Ne pozabite na simpatično strašilo!


LEGO Star Wars 75196 Mikrobojevniki A-Wing proti TIE Silencerju
21,99 €

17 €

Zadnji kos!

Prestrezi Kyla Rena v mikrobojevniškem dvoboju v daljnem vesolju!Bojuj se s Kylo Renovim TIE Silencerjem in uporniškim A-krilom v mikrobojevniškem dvoboju v daljnem vesolju! Minifiguri posedi na vrh njunih bojnih ladij, nabij švigajoče izstrelke in se raztrešči v akcijo. Tu je tudi mini vzdrževalna postaja, na kateri boš poskrbel, da bosta ladji vedno v najboljšem stanju. Srečno, bojevnik!


LEGO City 60204 bolnišnica-24%
84,99 €

63,96 €

Odlična cena

Prepričajte se o tem, ali so prebivalci zdravi in zadovoljni, s kompletom 60204 Bolnišnica LEGO® City! Oblecite zdravniško ogrinjalo in se pripravite na vizito. Paciente lahko odpeljete tudi na rentgen. Potem preverite njihov vid in se prepričate, ali razločijo črko B od D. Počakajte, kaj se dogaja? Ni časa za kavo, v ambulanto je prišel nov bolnik, ki nujno potrebuje pomoč. V Bolnišnici LEGO City je vsak dan zelo delovno.


LEGO City 60108 Enota za požar
31,99 €

27,60 €

Zadnji kos!

Hitro odzivna enota za požar bo rešila nevarno situacijo in otroka popeljala v svet gasilstva.


LEGO City 60150 Mobilna picerija
21,99 €

17 €

Zadnji kos!

Privošči si pico pri najboljšemu pico-peku v celem mestu z edinstveno kuhinjo v kombiju.


LEGO City 60200 Glavno mesto
130 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Kaj se dogaja v mestu LEGO® City? To boste izvedeli s tem kompletom 60200 Glavno mesto iz LEGO® City! Odkrijte lepote mesta LEGO® City s tem kompletom Glavno mesto, ki vsebuje 2-nadstropni hotel, gradbišča, na katerem se gradi nov muzej, kjer novi muzej, stojnico s hrano, 6 vozil, skate progo s košem in 13 mini figuric.


LEGO CITY 60238 Železniške tirnice
19,60 €

17,70 €

Zadnji kos!

Premagajte vse ovire z zabavnimi in prilagodljivimi tirnicami! Razširite svojo železniško progo tako, da se bo vaš vlak lahko peljal dlje! Tir je sestavljen iz 4 ukrivljenih tirnic, desnimi in levimi zavoji in je združljiv obstoječimi sklopi vlakov.


LEGO City Coast Guard 60167 Baza obalne straže
109,99 €

102,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pograbi svoj daljnogled in straži. Poglej, nad morje se je dvignila raketa, najbolje bo, da vzletiš s helikopterjem in takoj preveriš, ali se je kaj zgodilo.


LEGO City Great Vehicles 60179 Reševalni helikopter
21,99 €

17 €

Zadnji kos!

Pograbi opremo, splezaj v reševalni helikopter in vzleti – nekdo potrebuje pomoč! Pristani na pristajalni ploščadi za helikopterje in pomagaj zdravniku poskrbeti za poškodovanega deskarja. Dvigni ga na nosila, naloži v helikopter in ga odpelji na varno!


LEGO City Great Vehicles 60180 Pošastni tovornjak
21,99 €

17 €

Zadnji kos!

Zaženi svoj motor in preskoči vse ovire v mogočnem pošastnem tovornjaku! Oddivjaj okoli stadiona, da pridobiš dovolj hitrosti, nato pa se odpravi do rampe in stopi na plin! Plameni so vroči, ti bo uspelo skočiti dovolj visoko?


LEGO City Great Vehicles 60182 Poltovornjak in počitniška prikolica
31,99 €

25 €

Pograbi fotoaparat in pojdimo kampirat! Na poltovornjak pripni počitniško prikolico, nato pa zberi svojo opremo in se odpravi na cesto. Poišči dobro mesto v gozdu in namesti prikolico, preden greš na ribolov, da bo kaj za večerjo. Kot bi mignil boš našel/a nove prijatelje in užitek v naravi.


LEGO City Great Vehicles 60183 Tovornjak za težke tovore
31,99 €

24,50 €

Zadnji kos!

Helikopter naloži na tovornjak in se pripravi na delo! Povleci prikolico, kamor želiš, odpni jo in razloži helikopter. Izvedi vzdrževalna dela na helikopterju, nato pa priključi verigo na naftni sodček, da ga odvlečeš na kraj dogajanja. Izvedi pregled pred letom, zaženi rotorje in poleti pod nebo; brez vrhunske opreme res ne gre.


LEGO City Great Vehicles 60240 Avanture na kajaku
9,99 €
9,80 €

Zadnji kos!

Peljite kajak do terenskega avtomobila in se pripravite na pustolovščino. Ne pozabite zapakirati fotoaparata in se odpraviti na izlet do reke. Vzemite kajak iz avtomobila, si oblecite rešilni jopič in vstopite v vodo. Tukaj je velika žaba! Posnemite sliko in nadaljujte veslanje po toku in se pustite zabavi!


LEGO City Mining 60184 Rudarska ekipa
9,99 €

8 €

Zadnji kos!

Odpravi se v LEGO® City rudnik in izkoplji kaj sijočega! Preglej tisti kup kamenja, videti je prav obetaven. Pograbi dinamit, vtakni ga v odprtino, umakni se in sproži. Odstrani razstreljene kamne in preveri, kaj si našel. Pazi se pajka v zasedi, da te ne bo prestrašil!


LEGO City Police 60172 Zasledovanje po makadamski cesti-21%
31,99 €

25,16 €

Zadnji kos!

Skoči v policijski terenski avto in se zapodi za zločinci, ki bežijo čez gorsko pobočje! Vendar pazi, kadarkoli se lahko sproži plaz. Za glavnim zlikovcem pošlji partnerja na dirkalnem motorju, ti pa nabij izstreljevalnik mreže in nameri. Ga lahko ujameš, preden pobegne?


LEGO City Police 60173 Aretacija v gorah
54,99 €

43 €

Zadnji kos!

Skoči v policijski helikopter in poišči zločince v njihovem gorskem skrivališču! Poglej, tam je odprtina. Je to lopov – v kadi? Medtem ko lebdiš nad skrivališčem in se tvoj partner spušča do presenečenega lopova, nabij izstreljevalnik mreže. Še malo spusti helikopter in mrežo nameri v drugega lopova, ki skuša pobegniti v bagiju. Med divjim zasledovanjem pa se pazi še razjarjenega medveda, ki se je po nesreči znašel vmes.


LEGO City Police 60207 Letalska policija
21,99 €

16 €

Zadnji kos!

Pridruži se LEGO® City letalski policiji in doživi veliko akcije v oblakih! Kaj se dogaja na trgu? Kdo nadzoruje dron in zakaj se pomika okoli kipa? Počakaj, tat ga poskuša ukrasti! Pokličite policijski helikopter in ujemi tatu, še preden pobegne s svojim dronom.


LEGO City Police 60208 Ujeti tat s padalom
31,99 €

25,80 €

Zadnji kos!

Pridruži se LEGO® City letalski policiji in doživi veliko akcije! Kaj je rdeča pika na nebu? To je lopov, ki je skočil s padalom! Skoči v izjemno hiter helikopter in ujemi vse nepridiprave preden pobegnejo. Tvij partner v tem času lovi pajdaša na kolesu.


LEGO Classic 10402 Zabavna prihodnost
10,99 €

10,20 €

Kaj vas čaka v prihodnosti? Skočite stoletja naprej in odkrijte, kaj se tam dogaja s prikupnim setom kock Zabavna prihodnost. Set vsebuje 186 barvitih kock, s katerimi boste lahko sestavili številne čudovite oblike.


LEGO Classic 10712 Kocke in zobniki
21,99 €

18 €

Zadnji kos!

Ustvari pisano barvit svet premikajočih se modelčkov in zabavnih funkcij z vznemirljivim kompletom LEGO® Classic. Sestavi helikopter z vrtljivim rotorjem, vrtiljak, opico, ki se guga, pisane sončnice, ki obračajo cvetove, ali zabavno sovo s premičnimi očmi – možnosti je neskončno!


LEGO Creator 31071 Raziskovalni dron
9,99 €

8 €

Zadnji kos!

Poleti pod nebo, da si boš svet ogledal z višine v kulskem 3-v-1 Raziskovalnem dronu, ki ima veliko kabino, ki jo je mogoče odpreti, dva rotorja in dvižni kavelj.


LEGO Disney Princess 41151 Mulanin dan za urjenje-26%
16,99 €

12,50 €

Zadnji kos!

Disneyjevi junakinji Mulan pomagaj poiskati očetov meč in družinski tempelj, da se bo lahko udeležila bitke. Zdaj je pripravljena za nekaj resnega urjenja – uporabi vrtljivo lutko, da izboljšaš njene spretnosti z mečem in nameri katapult. Nato uporabi pahljačo, da se ohladi, a nikar ne pozabi nahraniti njenega konja Khana pod češnjevim drevesom. Uživaj pri sestavljanju in prilagajanju tega kompleta na različne načine, da ustvariš neskončno veliko dogodivščin z Mulan.


LEGO Disney Princess 41152 Trnuljčičin pravljični grad
44,99 €

37,40 €

Zadnji kos!

Odigraj prizore iz življenja Disneyjeve princese Aurore z njenimi prijatelji, dobro vilo Sončni žarek in malim zajčkom. Poustvari svoje najljubše prizore iz Disneyjevega filma Trnuljčica in ji pomagaj zavrteti kolovrat. Ampak pazi, Zlohotnica je v bližini! Uživaj pri sestavljanju in prilagajanju prizorišča na različne načine, preprosto premikaj in izmenjuj kose v notranjosti. Celo grajske sobe lahko prestaviš in ustvariš neskončno veliko dogodivščin z Auroro.


LEGO Disney Princess 41154 Pepelkin sanjski grad-20%
89,99 €

71,96 €

Zadnji kos!

Uprizori življenje Disneyjeve princese Pepelke in očarljivega princa na čarobnem gradu. Pomagaj jima večerjati v veliki dvorani, preden se odpravita na vrtljivo plesišče na balkonu. Poišči predrzne miške in jih nahrani s sirom, nato pa obišči Pepelkino žrebe in mu pomagaj pri urjenju preskakovanja ovire ali vlečenju vozička. Uživaj pri sestavljanju in prilagajanju kompleta na različne načine, premikanju in zamenjevanju delov notranjosti, še celo grajske sobane lahko premakneš – toliko stvari je treba raziskati in odkriti!


LEGO Disney Princess 41155 Elzina dogodivščina na tržnici
21,99 €

17 €

Zadnji kos!

V Arendellu je čudovit poletni dan, vendar ne skrbi – Olaf ima svoj lasten snežni vrtinec, da ostane na hladnem! Dan je kot nalašč za številne dogodivščine, zato se hitro pridruži Elzi in se odloči, ali bi se raje igral/a poleti ali pozimi.


LEGO Disney Princess 41158 Jasmina in njena kupola
11,99 €

10,60 €

Zadnji kos!

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki.


LEGO Disney Princess 41161 Palača Aladina in Jasmine
34,99 €

27 €

Zadnji kos!

Igrajte se s kockami LEGO Disney 41161 Palača Aladina in Jasmine ter ustvarite čarobne scene iz animirane filmske pravljice o Aladinu iz Walt Disneyja. Zaradi majhne tržnice, čudežne jame, palače in leteče preproge lahko ljubitelji in navdušenci znova in znova doživljajo čarobne trenutke svoje najljubše animirane pravljice.


LEGO Disney Princess 41162 Kraljevsko praznovanje Ariele, Trnuljčice in Tiane
49,99 €

40 €

Zadnji kos!

Posebni komplet s 3 slavnimi princeskami iz Disneyja, ki praznuje 3. obletnico Disneya, 60. obletnico Trnuljčice, 30. obletnico male morske deklice in 10. obletnico pravljične princese in žabe. Ta odličen modularni komplet ima enostavno prilagodljive dele in se lahko kombinira z drugimi kompatibilnimi LEGO Disney Princess seti, ki omogočajo vsem ljubiteljem princes Disney, da se prepustijo fantaziji in ustvarijo svojo sanjsko avanturo.


LEGO Disney Princess Locika in njenim stolpom 41163
11,99 €

10,60 €

Zadnji kos!

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki. Komplet je enostaven za sestavljanje in je idealna izbira za vse navdušence princese Locike iz Disneyja.


LEGO Friends 41322 Zimsko drsališče
31,99 €

27,60 €

Zadnji kos!

Na drsališču ob smučišču se vedno zbere veliko prijateljev, ki obožujejo drsanje! Poglej, Nate igra saksofon na odru nad drsališčem.


LEGO Friends 41330 Stephanijin trening nogometa
15,99 €

14,70 €

Zadnji kos!

Lego Friends igrača bo poskrbela za dodatno zabavo vašega otroka. S Stephanie in Dašem lahko zabijaš gol za golom! Vključuje številne dodatke. Primerna je za otroke od 6. do 12. leta starosti.


LEGO Friends 41334 Andrejina predstava v parku-18%
26,99 €

21,96 €

Odlična cena

Lego Friends igrača bo poskrbela za dodatno zabavo vašega otroka. Z Andreo in ptico Poper v parku izvedi predstavo! Vključuje številne dodatke. Primerna je za otroke od 6. do 12. leta starosti.


LEGO Friends 41338 Stephanijina športna arena
41,99 €

35,50 €

Zadnji kos!

Sestani se s Stephanie, da boš vedno v formi, in se zabavaj z njenimi najljubšimi športi. Vadi metanje na koš, nato pa sedi na tribune in opazuj Stephanie, ki je svojega največjega tekmeca izzvala na igro tenisa! Po tekmi si privošči prigrizek in kupi spominek.


LEGO Friends 41341 Andrea in njena soba
10,99 €

10,20 €

Zadnji kos!

Pomagajte Andree in njeni papigi Pepper peti in se igrati s kompletom 41341 Andrea in njena soba od LEGO® Friends. Premaknite posteljo in ustvarite garderobo z ogledali in lučmi ter se ji pomagajte pripraviti na izpit. Vzemite klavir in kitaro, dajte Pepper sladko nagrado in na računalniku zavrtite novo skladbo s tem zabavnim kompletom iz LEGO Friends.


LEGO Friends 41346 Škatlice prijateljstva
54,99 €

45,30 €

Zadnji kos!

Zabavajte se v gradnji LEGO® Friends z dodatki v naravni velikosti, ki bodo tebe in tvoje prijatelje pripeljali do centra mesta Heartlake. Vsak model v tem neverjetnem kompletu 41346 Škatlice prijateljstva iz LEGO® Friends predstavlja eno izmed deklet iz mesta Heartlake. Pojte v mikrofon kot Andrea, zgradite robotskega prijatelja kot Olivia, oborožite se s parom radio oddajnikov na pustolovščini z Mio, osvojite pokal športne kot Stephanie ali fotografirajte kot Ema.


LEGO Friends 41348 Servisni avto
21,99 €

16,90 €

Zadnji kos!

Ko gre kaj narobe na dirki, pokličite na pomoč 41348 Servisni avto od LEGO® Friends! Dvignite rampo, s pomočjo vrvi naložite Oliviino dirkalnik na tovornjak in ​​opravite potrebna popravila. Pomagajte robotu Zobo tako, da vzamete ploščad v delavnici, da Olivie lahko pregledate njen dirkalnik od spodaj in opravite potrebne prilagoditve Potem pojdite s hrčkom Rumblem na dirkalno stezo, uporabite dirkalno opremo in začnite dirko!