LEGO DUPLO 10871 Letališče
26,99 €

22 €

Zadnji kos!

Odigraj prizore iz resničnega življenja v LEGO® DUPLO® mestu: prepoznavnem svetu s sodobnimi DUPLO figurami. S svojim malčkom sestavi letališče in čudovito letalo, da bodo lahko vsi potniki poleteli pod nebo.


LEGO DUPLO 10835 družinska hiša-26%
44,99 €

33,16 €

Zadnji kos!

Lego Duplo komplet s tematiko družinske hiše iz serije Moje mesto, s katerim lahko najmlajši odigrajo različne prizore iz vsakdanjega življenja.


LEGO City Great Vehicles 60220 Smetarski tovornjak
21,99 €

17 €

Zadnji kos!

Nadenite si rokavice, čas je, da počistite ulice LEGO® City! Vzemite vašo metlo, vaš partner pa bo zgrabil lopato in skupaj lahko pobrišete smeti. Pospravite smeti tja kamor spadajo in sicer v zabojnik.


LEGO Classic 11001 Kocke za sestavljanje domišljijskih likov
9,90 €

Zadnji kos!

Zgradite dodelan klasičen parni vlak, prijetno in udobno hišo, klavirske glasbene tipke, prikupnega rdečega dinozavra ali karkoli po vaši domišljiji – vse to z nizom večbarvnih LEGO® Classic kock za sestavljanje domišljijskih likov – možnosti je neskončno!


LEGO DUPLO Town 10875 Tovorni vlak-15%
123,48 €

103,96 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

LEGO® DUPLO® 10875 Tovorni vlak je zaradi enostavnosti uporabe in veliko interaktivnih elementov primeren za tudi najmanjše. Otroci lahko postanejo strojevodje s tehnologijo motorja Push & Go – Vlak se začne premikati z nežnim potiskom naprej ali nazaj in ustavi bodisi s pridržanjem ali z dvignjenimi tirnicami. Pomagajte jim na tirnice postaviti 5 barvnih kock, s katerimi bodo zaustavili vlak. Vklopite ali izklopite luči, ustavite oskrbo goriva, spreminjajte smer vožnje in ustavite, kjerkoli želite.


LEGO DUPLO Town 10840 Veliki semenj-27%
84,99 €

61,96 €

Zadnji kos!

Konec tedna je čas za družinsko zabavo z modernimi LEGO® DUPLO® figurami – pojdimo na pisani veliki semenj. Malčki bodo uživali med sestavljanjem velikega kolesa, ki ga bodo nato zavrteli, da bodo opazovali, kako se premikajo sedeži, zavrteli bodo vrtiljak z zobniki in štirimi jahalnimi konji, ter se spet in spet spuščali po vijugastih toboganih. Po sejmišču lahko zapeljejo tudi mali vlakec in obiščejo sladoledarja, odpnejo ogromni sladoled ter ga podarijo mamici ali očku! V kompletu je pet DUPLO figur.


LEGO Classic 10714 modra podlaga
8,99 €

7,90 €

Zadnji kos!

Podlaga LEGO Classic z dimenzijami 25 × 25 cm v modri barvi. Blazina je odlična za grajenje obmorskega mesta, bazena, čolna na morju ali karkoli drugega. To je odlična priložnost za ustvarjanje, prikazovanje in igranje z vašimi kreacijami LEGO.


LEGO Disney Princess 41159 Vožnja pepelke s kočijo
21,99 €

17 €

Zadnji kos!

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki. Pripeljite se na ples s kočijo s konjsko vprego skupaj s princeso Pepelko iz Disneyja ter se igrajte s čudovitimi LEGO figuricami mačk in miši.


LEGO DUPLO 10832 rojstnodnevni piknik-30%
14,99 €

10,40 €

Zadnji kos!

Lego Duplo rojstnodnevni komplet iz serije Moje mesto, s katerim lahko najmlajši odigrajo različne prizore iz vsakdanjega življenja.


LEGO DUPLO 10834 picerija
29,99 €

24,60 €

Zadnji kos!

Lego Duplo komplet s tematiko picerije iz serije Moje mesto, s katerim lahko najmlajši odigrajo različne prizore iz vsakdanjega življenja.


LEGO DUPLO 10864 Veliko igrišče v škatli s kockami
49,99 €

40 €

Spodbudite malčkovo domišljijo z vznemirljivim kompletom LEGO® DUPLO® Veliko igrišče v škatli s kockami, načrtovanim za izdelavo igrišča z veliko zabavnimi deli. Set je odličen za otroke od drugega do petega leta starosti.


LEGO DUPLO 10876 Dogodivščine Spidermana in Hulka
34,99 €

27,40 €

Zadnji kos!

Mali superjunaki bodo z veseljem ustvarjali neskončne dogodivščine z igro vlog Marvelovih superjunakov, kot sta Marvelov Spiderman in Hulk, s katerima bodo preprečevali Sandmanu, da ukrade pomemben kovček.


LEGO DUPLO Cars 10856 Djazova garaža-30%
21,99 €

15,30 €

Odlična cena

Mali navdušenci nad Disney Pixarjevimi Avtomobili 3 bodo z veseljem sestavljali in se družili z vlečnim poltovornjakom Dajzom v njegovi lopi, se vozili okoli prometnih stožcev in uporabljali avtomehanikov ključ. Otroku pomagajte pri razvijanju finomotoričnih spretnosti in urjenju v igranju vlog, medtem ko se pretvarjajo, da prek videozaslona na Dajzovem računalniku kličejo Strelo McQueena. Prijateljstvo med tema dvema avtomobiloma je neskončno in vedno se zabavata, celo ko je Strela na dirki na kilometre daleč.


LEGO DUPLO Cars 10857 Dirka za veliki pokal
34,99 €

28 €

Zadnji kos!

Navdušenci nad Disney Pixarjevimi Avtomobili 3 bodo z veseljem postavili Strelo McQueena in Jaka Groma na startno mesto za zadnjo dirko za veliki pokal batov ter pomagali Luigiju, da začne dirko. Najprej jim pomagajte obvladati osnovne sestavljalske in finomotorične spretnosti s sestavljanjem treh avtomobilov in startnega mesta. Nato jim razložite, kako lahko igrajo igro vlog, medtem ko Luigi že dviga svojo zastavico. Kdo bo zmagal tokrat?


LEGO DUPLO Disney 10843 Mikijev dirkalni avto
15,99 €

15 €

Mali ljubitelji Miki Miške bodo vedno znova uživali med sestavljanjem dirkalnega avtomobila, startne točke in bencinske črpalke v obliki Mikija. Pomagajte jim razvijati finomotorične spretnosti, medtem ko se pretvarjajo, da točijo bencin v rezervoar avtomobila in popravljajo motor. Nato pa vsi na start in – poženi! V kompletu je figura LEGO® DUPLO®: Disneyjeva Miki Miška.


LEGO DUPLO Disney 10881 Miki miška čoln
34,99 €

24,60 €

Zadnji kos!

Mali ljubitelji Disney-a odpravite se iz pristanišča in se pripravite na super zabavnim izletom na morje s kompletom 10881 Miki miška čoln od LEGO® DUPLO®! Z gradnjo pristanišča in čolna v klasičnem Disney slogu pomagajte otrokom razviti njihove motorične sposobnosti. Igrajte se z njimi – pomagajte Miki Miški krmariti čoln in splezati Minnie z dežnikom v manjši čoln.


LEGO DUPLO Town 10839 Strelišče-30%
25,99 €

18,10 €

Zadnji kos!

Majhni otroci bodo z veseljem s topom streljali v tri tarče na LEGO® DUPLO® stojnici s streliščem. Spodbudite jih, naj se zabavajo pri podiranju tarč. Če bodo uspešni, bodo dobili nagrado za eno od dveh DUPLO figur. Pomagajte jim, da si v kiosku s pijačo postrežejo s sokom, nato pa spet postavite tarče in zabava se lahko nadaljuje!


LEGO DUPLO Town 10872 Dodatki za vlak - most in tirnice
26,99 €

21,70 €

Dodajte ta LEGO® DUPLO® komplet 10872 Dodatki za vlak – most in tirnice k novemu ali obstoječemu DUPLO vlaku in razvijajte sposobnosti vaših najmanjših med gradnjo proge in visokega mostu. Na stezo postavite rumeno kocko, zaradi katere se kompatibilni DUPLO vlaki združijo, takoj, ko vanjo udarijo.


LEGO Friends 41360 Emmina mobilna veterinarska klinika
9,99 €

8,30 €

Zadnji kos!

Ta preprosti veterinarski komplet LEGO ponuja veterinarko in modele iz okolja veterinarstva – postelja za zdravljenje bolnega hišnega ljubljenčka, injekcijska brizga, čopič, pasja kost in steklenička za mladičke, ob tem pa tudi minifigrico LEGO Friends Emmy in mini mopsa.


LEGO Juniors 10744 DirkaThunder Hollow Crazy 8
44,99 €
43,50 €

Zadnji kos!

Reši Disney Pixarjeva Strelo McQueena in Cruz Ramirez pred gospo Flanco, ki je zaropotala po nori dirki v Treskodolju in ju zasleduje – to ni običajna dirka, to je razbijalski derbi! Zavij s poti velikega rumenega šolskega avtobusa, izogni se gorečim pnevmatikam in prometnim stožcem in na vsak način obdrži hladno glavo med najpomembnejšo dirko v McQueenovem življenju!


LEGO Juniors 10753 Jokerjev napad na Batvotlino
32,99 €

27,50 €

Zadnji kos!

Lego Juniors igrača bo poskrbel za dodatno zabavo vašega otroka. Vključuje številne dodatke. Primerna je za otroke od 4. do 7. leta starosti.


LEGO Juniors 10757 Vozilo za reševanje Raptora
32,99 €

27,60 €

Zadnji kos!

Zgrabi piščančje stegno in pojdite v tovornjak! Vulkan na otoku bo kmalu eksplodiral, zato morate zaščititi izgubljenega raptorja. Vrzite kletko na tla, dvignite pokrov in nato pritrdite piščančjo nogo na palico ter jo uporabite kot vabo, ki jo namestite na Raptor kletko. Ali lahko skupaj z Owenom zaščitite raptorja in pobegnete, dokler je še čas?


LEGO Juniors 10758 Pobeg T. Rexa
54,99 €

45,40 €

Zadnji kos!

Pazi na vrata, imamo tiranozavra na begu! Pomagaj Claire in znanstvenikom skrbeti za mladiča in dinozavrova jajca, medtem ko se čuvaj vzpenja po lestvi in opreza za velikanskim dinozavrom. Postavite hot dog na robotsko roko in potegnite tiranozavra stran od vrat. Potem položite jajca na zadnjo stran tovornjaka, odprite vrata in pohitite!


LEGO Juniors 10765 Ariel in koncert pod vodo
15,99 €

13,40 €

Zadnji kos!

Igraj se z Disney princeso Ariel v njeni kraljevi kočiji, ki jo vozi delfin, medtem, ko ima princesa Ariel svoj koncert v kompletu LEGO® Juniors 10765 Ariel in koncert pod vodo! Spoznajte se z Flounderjem in poiščite skrivnostno skrinjo, polno zakladov. Potem pojdite nazaj na grad na koncert Ariele, kjer Sebastian že nestrpno pričakuje začetek predstave. Z vašo najljubšo LEGO | Disney princeso, s katero vam nebo nikoli dolgčas.


LEGO Star Wars 75247 Uporniška ladja A-Wing
15,99 €

13,40 €

Zadnji kos!

Ta komplet je odlično darilo za predšolske in mlajše otroke, saj je zasnovan tako, da je enostaven in zabaven za male graditelje, poleg tega pa prispeva k razvoju motoričnih sposobnosti. Lahko ga kombinirate s kompleti 4+ 75235 Let borca X-Wing in 75237 Napad borca TIE, ki bodo vašemu otroku prinesli zabavno dogodivščino iz sveta Star Wars ™.


LEGO DUPLO Town 10840 Veliki semenj - odprta embalaža-28%
84,99 €

60,76 €

Odprta embalaža

Konec tedna je čas za družinsko zabavo z modernimi LEGO® DUPLO® figurami – pojdimo na pisani veliki semenj. Malčki bodo uživali med sestavljanjem velikega kolesa, ki ga bodo nato zavrteli, da bodo opazovali, kako se premikajo sedeži, zavrteli bodo vrtiljak z zobniki in štirimi jahalnimi konji, ter se spet in spet spuščali po vijugastih toboganih. Po sejmišču lahko zapeljejo tudi mali vlakec in obiščejo sladoledarja, odpnejo ogromni sladoled ter ga podarijo mamici ali očku! V kompletu je pet DUPLO figur.


LEGO DUPLO 10869 Dogodivščine na kmetiji-16%
64,99 €

53,96 €

Odlična cena

Odigraj prizore iz resničnega življenja v LEGO® DUPLO® mestu: prepoznavnem svetu s sodobnimi DUPLO figurami. Obišči čudovito kmetijo s hlevom in traktorjem, tam pa so tudi številne prikupne živalice. V kompletu so 3 DUPLO figure in 5 figuric živali.


LEGO DUPLO Town 10874 Parni vlak-30%
57,99 €

40,50 €

Odlična cena

LEGO® DUPLO® 10874 Parni vlak je zaradi enostavnosti uporabe in veliko interaktivnih elementov primeren za tudi najmanjše. Otroci lahko postanejo strojevodje s tehnologijo motorja Push & Go – Vlak se začne premikati z nežnim potiskom naprej ali nazaj in ustavi bodisi s pridržanjem ali z dvignjenimi tirnicami. Pomagajte jim na tirnice postaviti 5 barvnih kock, s katerimi bodo zaustavili vlak. Vklopite ali izklopite luči, ustavite oskrbo goriva, spreminjajte smer vožnje in ustavite, kjerkoli želite.


LEGO Juniors 10761 Veliki pobeg iz hiše-30%
39,99 €

27,90 €

Odlična cena

Pripravite se na akcijo z neverjetnimi figurami otrok in Bricka s kompletom Veliki pobeg iz hiše. V tem kompletu boste našli steno, slap, katapultno stojalo, avto s snemljivim katapultom, 3 mini figure in 1 otroško figuro. Komplet LEGO® Juniors je v celoti združljiv z vsemi drugimi LEGO kompleti, hkrati pa spodbuja otroško domišljijo ter miselne sposobnosti.


LEGO Classic 10713 Ustvarjalni kovček
21,99 €

18 €

Uživaj med razvrščanjem svojih LEGO® kock s pametnim in trpežnim LEGO Classic ustvarjalnim kovčkom. Vsebuje izbor večbarvnih kock, oči, koles in številnih drugih kosov različnih oblik, urejenih v posameznih predelih.


LEGO Classic 10715 Kocke na kolesih
29,99 €

25 €

Posebni komplet LEGO® Classic v katerem je velika izbira koles in pnevmatik v različnih barvah in velikosti. Ustvari mobilen svet s kockami na kolesih!


LEGO Classic 11003 Kocke z očmi
31,99 €

26,50 €

Novo

Ta posebni komplet LEGO® Classic Dice and Eyes vključuje pester izbir LEGO kock, hkrati pa tudi ogromen nabor velikih oči različnih barv, velikosti in izrazov, ki omogočajo oživeti vseh vaših stvaritev!


LEGO City 60212 Žar in ogenj
9,90 €

Novo

Čas je, da postanete LEGO® City junak! Zgrabi čelado in opremo za gašenje požarov. Pazite, drevo gori! Pomagajte gasilcem, izvlecite vedro in se lotite dela.