Tereza Poljanič: Zdravo, Tereza!: Polnovredna prehrana, ki nahrani dušo in telo

Znamka: Naša številka: 917268
 Tereza Poljanič: Zdravo, Tereza!: Polnovredna prehrana, ki nahrani dušo in telo

Tereza Poljanič: Zdravo, Tereza!: Polnovredna prehrana, ki nahrani dušo in telo

Predstavlja svoj način, ta pa je lahko izhodiščna točka za vsakega, ki želi poiskati svojo zdravo kulinarično identiteto. Celoten opis

25.9

25,90 € vključno z DDV

Predstavitev

Opis artikla

Avtorica kuharske knjige Zdravo, Tereza! Tereza Poljanič veselo in glasno priznava, da je popolnoma zatreskana v zdravo hrano v vseh pogledih: od njenega izvora in tega, kako je bila gojena, do njenih koristi za zdravje ter kombinacij okusov, arom in tekstur.

Medtem ko jé zajtrk, že sanjari o kosilu, ko pripravlja večerjo, pa hkrati razmišlja, katero brezgrešno sladico bo ustvarila pozneje. Terezo poznamo kot ustanoviteljico popularnega bloga www.teresamisu.com in voditeljico sodobne in vizualno privlačne kuharske oddaje Zdravo, Tereza! na POP TV.

Kot ljubiteljica zdravega življenja pri prehranjevanju ne šteje kalorij, temveč jedi meri drugače; svoje telo neguje s sestavinami, ki so doživele prst in sonce ter zrasle brez pomoči kemije. Tako v telo vnese poln okus, kar jo navda z energijo in dobrim počutjem.

Tereza nas v svoji prvi knjigi Zdravo, Tereza! Vabi na potovanje čez Novo Zelandijo ter z nami deli okusne, hranilne in polnovredne recepte, ki jih je pripravljala vsako nedeljo na POP TV v kuharski oddaji z enakim naslovom. Tu boste našli recepte vseh njenih najbolj priljubljenih jedi, od sladkih do slanih, ki zajemajo bistvo njene preproste filozofije; adijo, beli sladkor, bela moka, neželeni dodatki, konservansi in sestavine, ki jih ne moremo izgovoriti. Kuhanje predstavlja za mnogo ljudi napor, zato Tereza pripravlja jedi, ki so narejene enostavno, hitro in okusno.

Predstavlja svoj način, ta pa je lahko izhodiščna točka za vsakega, ki želi poiskati svojo zdravo kulinarično identiteto.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenščina
  • Založnik: Zavod Media ples
  • Vezava: trda
  • Dimenzije: 21,0 × 28,0 cm
  • Število strani: 168

tekst


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst kulinarika
Založnik Avrora As
Vezanje trda
Leto izdaje 2016
ISBN 9789619397909
Število strani 168