Claire Steen, Joni Marie Newman: Nadomestki v veganski kuhinji

Znamka: Naša številka: 787591

Claire Steen, Joni Marie Newman: Nadomestki v veganski kuhinji

Popolni vodič: Naredi vegansko! Smešno preproste metode, s katerimi lahko katerokoli jed spremenite v njeno še boljšo vegansko različico. V knjigi najdete številne preproste in zelo okusne recepte za pripravo zdravih, veganskih jedi. Celoten opis

24.95

24,95 €

Naša številka: 787591

Predstavitev

Opis artikla

Naredi vegansko! Smešno preproste metode, s katerimi lahko katerokoli jed spremenite v njeno še boljšo vegansko različico. Popolni vodič: nadomestki v veganski kuhinji bo od zdaj naprej skrivna sestavina vsakega recepta, ki se ga boste odločili prirediti po vegansko.

Odpadejo ugibanja in nepotreben trud, pa tudi spodleteli recepti in katastrofe v kuhinji. Preprosto poiščite živalsko sestavino, ki jo želite nadomestiti, in že vam avtorici ponujata ustrezen nadomestek skupaj z natančnimi navodili o tem, kako ga uporabiti, ne da bi pri tem trpel okus. Končno boste lahko ustvarjali jedi, ki niso le božansko okusne, temveč tudi bolj zdrave.

Knjiga vsebuje več kot 200 receptov in konkretnih nasvetov za nadomeščanje. S preprostimi navodili boste lahko korak za korakom nadomestili praktično karkoli, od masla in slanine do želatine in vašega najljubšega sira. Našli boste tudi navodila in recepte za bolj zdravo nadomeščanje glutena, sladkorja in maščobe, tako da lahko resnično vsak recept priredite lastnim prehranskim potrebam.

Morda ste si najboljšo jajčno solato svoje tete vedno želeli preizkusiti v enako okusni veganski različici, ali pa vas je mikala bolj zdrava različica sirove pite vaše babice? Ja, Popolni vodič: nadomestki v veganski kuhinji kar čaka, da ga uporabite!

»Popolni vodič: nadomestki v veganski kuhinji je fenomenalna kuharica in priročnik v enem. Z njim boste natančno vedeli, kako nadomestiti katerokoli sestavino v kateremkoli receptu. In rezultati so naravnost fantastični – še boljši kot ‘prava’ stvar!«

  • Rory Freedman, avtorica uspešnice Mrha koščena

Lastnosti knjige:

  • Original naslov: The complete guide to vegan food substitutions
  • Jezik: slovenski jezik
  • Prevajalec: Eva Žontar
  • Založnik: Založba BP
  • Zvrst: kulinarika
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 265
  • Dimenzije: 14 × 20,5 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst kulinarika
Založnik Avrora As
Vezanje mehka
Leto izdaje 2015
ISBN 9789619374221
Število strani 265