Mateja Artič Slemenšek: Tejine ideje za kosila, trda vezava

Mateja Artič Slemenšek: Tejine ideje za kosila, trda vezava

Številka: 2820244
To je kuharica, ki jo preprosto moraš imeti, pa tudi, če nisi ravno najbolj navdušena kuharica ali navdušen kuhar. To je kuharica, ki je morala iziti zaradi vas in nas, ki želimo svojim bližnjim ponuditi nekaj dobrega in raznolikega. V njej najdeš odgovor na največkrat postavljeno vprašanje vsake mame, očeta, babice, dedka… Kaj bomo pa danes kuhali? Celoten opis
25 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

19.4. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
21.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2820244

Predstavitev

Mateja Artič Slemenšek: Tejine ideje za kosila, trda vezava

To je kuharica, ki jo preprosto moraš imeti, pa tudi, če nisi ravno najbolj navdušena kuharica ali navdušen kuhar. To je kuharica, ki je morala iziti zaradi vas in nas, ki želimo svojim bližnjim ponuditi nekaj dobrega in raznolikega. V njej najdeš odgovor na največkrat postavljeno vprašanje vsake mame, očeta, babice, dedka… Kaj bomo pa danes kuhali?

Ponuja 136 receptov, med njimi 90 receptov glavnih jedi, pri katerih vam vaša domišlija ponuja še neskončno možnosti. Vsak dan lahko ponudite različno juho, saj vam knjiga ponuja 7 receptov za pripravo dnevne juhe. Izbirate lahko med 17 prilogami in 5 omakami, svoje najdražje pa lahko razveselite s 16 različnimi sladicami za po kosilu. V knjigi najdete tudi recept za domač dodatek jedem in domače rezance.

Tejine ideje za kosila je knjiga, ki ponuja klasične jedi, od hitro pripravljenih pa tudi do malo zahtevnejših. V njej ne najdete samo klasičnih kosil, ampak tudi ideje za svečana kosila in različna praznovanja. Tudi na pikniku lahko blestite. S knjigo Tejine ideje za kosila, vam idej zagotovo ne bo zmanjkalo. Življenje je kratko, zato naj bo slano in sladko! Pa dober tek! Ker je knjiga namenjena vsem generacijam, saj je napisana na zelo enostaven in razumljiv način.

Lastnosti

Avtor Mateja Artič Slemenšek
Jezik slovenščina
Založnik Samozaložba
Zvrst kulinarka
Vezava trda vezava
Število strani 220
Dimenzije 17 × 23,5 cm