SAGE BGR820 kontaktni žar

SAGE BGR820 kontaktni žar

Številka: 1107091
Električni žar Sage BGR820 iz nerjavečega jekla je idealen za pripravo različnih vrst mesa, morskih sadežev, zelenjave in sendvičev na žaru. Zahvaljujoč posebnim senzorjem se temperatura plošč učinkovito uravnovesi, ko je hrana postavljena na žar, zato je peka na žaru mnogo hitrejša. Celoten opis
337,89 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Jutri predviden osebni prevzem
 
31.1. predvidena dostava na dom
 
Številka: 1107091

Predstavitev

Ključne lastnosti žara Sage BGR820

 • Senzor za uravnavanje temperature Element IQ za hitrejše pečenje na žaru
 • Osvetljen LCD zaslon
 • Površina Quantanium, ki se ne prijema
 • Odstranljive plošče za žar
 • Dvojna uporaba kot kontaktni žar ali kot odprti žar za BBQ 

Ne izgubljajte časa s čakanjem

Profesionalni senzorji, nameščeni v ploščah za žar, nenehno zaznavajo in izravnavajo temperaturna nihanja na površini. Vgrajeni grelni elementi v žaru vzdržujejo nastavljeno temperaturo. S tem postopkom boste pospešili pripravo hrane in skrajšali čas segrevanja krožnikov. Tudi z vzdrževanjem naprave ne boste imeli veliko dela. Za odstranitev zgornje ali spodnje plošče z žara preprosto pritisnite poseben gumb. Tako lahko plošče odstranite ali zamenjate v nekaj sekundah. Ni vam treba skrbeti, da bi zaradi nepravilnega vstavljanja plošč razbili aparat. Če sta nepravilno pritrjena, se na zaslonu prikaže opozorilno sporočilo.

Enostavna peka na žaru

Žar Sage BGR820 z vami komunicira prek osvetljenega LCD zaslona. Pri tem sta jasno prikazana nastavljeni čas časovnika in temperatura. Podobno se prikažejo izbrani načini Low za najnižjo nastavitev, Panini, ki je idealen za sendviče, in najvišji Sear za meso in hitro predgrevanje. Na prvi pogled je vse jasno. Če pride do napake, se na zaslonu prižge svetlobni signal. Funkcija samodejnega izklopa poskrbi, da kontaktni električni žar ne ostane pomotoma vklopljen. Po eni uri nedejavnosti se ogrevanje ustavi. Pametni zaslon LCD vas opozori s signalom OFF in se nato izklopi.

Nasveti za peko na žaru

Kontaktni žar Sage BGR820 je idealen za peko različnih vrst kruha (belega, polnozrnatega, foccacie, baguette). Sladko pecivo (kruh z rozinami, božično pecivo itd.) lahko tudi popečete, vendar zaradi visoke vsebnosti sladkorja hitreje potemni. Ker ima žar nelepljivo prevleko, vam plošč ni treba premazati z maslom, margarino ali drugo maščobo.


S kakovostno površino gre vse bolje…

Posebna nelepljiva površina Quantanium preprečuje pretirano uporabo olja, saj se hrana praktično ne zažge. Tako rebraste kot ravne plošče so zelo odporne na praske in kovinske materiale, razen na ostre predmete. Tako bo vaš žar dobil novo dimenzijo in peka bo zagotovo bolj zdrava. 

Večnamensko pečenje na žaru, ki ustreza vašemu razpoloženju

Premična nastavitev višine zgornje plošče vam omogoča nežno pripravo katere koli poslastice. Ko je krožnik zaklenjen na želeni višini, vam ni več treba skrbeti za občutljivo hrano, kot so ribe. Poleg tega edinstvena zasnova namiznega žara Sage BGR820 omogoča, da površino za peko obrnete v položaj odprtega žara, ki je idealen za nabodala in zrezke. 

Vsebina paketa

 • Odstranljiv pladenj za kapljanje maščobe in soka

Lastnosti

 • Funkcija pretvorbe temperaturnih enot (°C/°F)
 • Svetlobna indikacija priključitve na omrežno vtičnico in segrevanja plošč za žar
 • Enostavno vzdrževanje in čiščenje
 • Funkcija časovnika (do 30 minut)
 • Zgornja plošča za žar – rebrasta
 • Spodnja plošča za žar – ravna

Tehnični parametri

Moč 2400 W
Napetost 220 – 240 V ~ 50 Hz
Dimenzije 18 × 43 × 38 cm (v × š × g)

Garancija: 2 leti