Princess Žar plošča 162910 1200W Les

Princess Žar plošča 162910 1200W Les

Številka: 100057302696
Partnerska prodaja
Razkošen žar Princess 162910 Raclette Pure 8 se počuti odlično za vsako mizo zahvaljujoč čudovitemu bambusovemu ohišju. Izbirate lahko med načini pečenja žar, teppanyaki in raclette. Celoten opis
122,20 €
Vključno z DDV
Partner: Helieli

Partnerska zaloga 5+ artikli

26.10. - 28.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100057302696

Predstavitev

Razkošen žar Princess 162910 Raclette Pure 8 se počuti odlično za vsako mizo zahvaljujoč čudovitemu bambusovemu ohišju. Unikatni okvirji za vroče ponve bodo preprečili madeže na vaši mizi. Dve reverzibilni plošči žara teppanyaki imata ravno in rebrasto stran, tako da lahko izbirate med načini žar, teppanyaki in raclette. To razkošje lahko uporablja do 8 oseb.

Visokokakovostne aluminijaste reverzibilne plošče
Raclette je tradicionalni način pečenja v Švici, ki družinam in prijateljem omogoča, da uživajo v prijetnem večernem pečenju za eno mizo. Nič več kuharja v kuhinji, sedaj si lahko vsakdo pripravi svojo najljubšo hrano med skupnim druženjem za mizo. Zgornji žar raclette je izdelan iz visokokakovostnega litega aluminija in je razdeljen na dve obračljivi plošči z ravno in rebrasto stranjo. Na rebrasti strani lahko ustvarite tiste popolne žarne proge, na ravni pa lahko skuhate teppanyaki slog. Komplete dopolnjuje 8 posod, ki jih lahko uporabite za kuhanje jajc, palačink ali topljenje sira.

Razkošen bambusov zaključek
Princess Raclette Pure 8 je eden od privlačnih izdelkov iz serije Princess Pure. Vsi aparati iz te serije uporabljajo bambus kot zaključni material. Ta trpežen in trden material ni le čudovitega videza, temveč tudi hladen na dotik, tako da lahko Raclette Pure 8 enostavno premikate naokoli. Poleg tega se bambus ne deformira, tako da se ohrani razkošen videz.

Edinstveni podstavki za ponve
Vroče ponve lahko položite v edinstvene podstavke, da se lahko ohladijo in ne zamažejo vašega prta. Podstavki so vgrajeni v raclette in posode ločujejo od grelnega elementa. Na mizi ni več razmetanih neurejenih in vročih posod.

Pripravite neverjetno hrano z družino in prijatelji
Velika površina za peko Princess Raclette Pure 8 meri 41,8 × 23 cm, tako da se lahko do 8 ljudi zbere in uživa v skupnem kuhanju. Kot nalašč za konec tedna ali v prazničnih trenutkih. Skupaj z raclette boste prejeli 8 posod in 8 lesenih lopatk, tako da lahko varno obračate in odstranjujete hrano, ne da bi poškodovali premaz. Plošča žara teppanyaki se zaradi moči 1200 W zelo hitro segreje.

Enostavno čiščenje
Nič se ne drži visokokakovostnega nelepljivega premaza, zato je Princess Raclette Pure 8 enostaven za čiščenje. Plošče žara obrišite s kuhinjsko brisačo in jih položite v pomivalni stroj. Ohišje in ponve iz bambusa lahko enostavno očistite z vlažno brisačo.

Kaj je v škatli
Princess Raclette Pure 8, 8 ponev za raclette, 8 lesenih lopatk, navodila za uporabo

Razlogi za izbiro Princess Raclette Pure 8

  • izjemno razkošen raclette žar z edinstvenim podstavkom za varno shranjevanje vročih posod
  • pecite, kuhajte in topite sir, medtem ko ste vsi skupaj in si vsak pripravlja svojo najljubšo hrano
  • trpežno ohišje iz bambusa za naraven videz
  • velika površina za peko 41,8×23 cm, primerna za do 8 oseb, vključno z 8 posodami in lesenimi lopaticami
  • enostavno čiščenje, primerno za pomivalni stroj