Princess Žar 117300 2000W

Princess Žar 117300 2000W

Številka: 100057302672
Partnerska prodaja
S Princess 117300 kontaktnim žarom se lahko počutite kot pravi profesionalni kuhar. Ima dva nastavljiva termostata, tako da lahko nastavite temperaturo za vsako ploščo posebej in hkrati pripravljate meso in zelenjavo. Celoten opis
138,90 €
Vključno z DDV
Partner: Helieli

Partnerska zaloga 5+ artikli

26.10. - 28.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100057302672

Predstavitev

Uporabite Princess kontaktni žar za pripravo opečenih kruhkov ali pa kot namizni žar. Ker ne potrebujete masla ali olja je priprava hrane bolj zdrava kot tradicionalno cvrtje v ponvi.

Vedno popoln rezultat
Dva nastavljiva termostata omogočata nastavitev različne temperature za zgornjo in spodnjo ploščo za peko. Ker se lahko kontaktni žar odpre za 180˚, ga lahko uporabite celo kot namizni žar. Na eni strani žara prežarite meso, na drugi strani pa skuhajte ribe in zelenjavo na nižji temperaturi. Moč 2000 W v nekaj minutah segreje kontaktni žar, tako da lahko skoraj takoj začnete s pripravo kosila ali večerje.

Odstranljive pekači
Velika površina za peko 29 × 23 cm žara Princess Contact Grill omogoča peko velikega paninija ali pripravo več hamburgerjev hkrati. Če ga uporabljate kot namizni žar, je primeren za do štiri osebe.

Eleganten dizajn iz nerjavečega jekla
Princess Contact Grill je profesionalnega videza in elegantnega dizajna iz nerjavečega jekla, tako da se brez težav prilega vsakemu kuhinjskemu dekorju. Trden ročaj ni primeren le za pritisk na žar, temveč omogoča tudi vodoravno in navpično shranjevanje kontaktnega žara. S številčnico na strani lahko enostavno spremenite višino zgornje plošče za debelejši zrezek ali panini.

Nizka vsebnost maščob, enostavna in varna uporaba
Nelepljivi premaz in pladenj za zbiranje maščob Princess Contact Grill omogočata zelo enostavno peko na žaru. Vse maščobe iz mesa se neposredno razdelijo v pladenj za maščobe, tako da jih vaša hrana ne absorbira. Pekače lahko enostavno odstranite in so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju, zato je čiščenje kontaktnega žara hitro in preprosto. Na voljo je tudi lopatica za čiščenje.

Razlogi za izbiro Princess Contact žara

  • razkošen polprofesionalni kontaktni žar z dvema individualno nastavljivima termostatoma
  • ni potrebe po maslu ali olju, zato je pečenje na žaru veliko bolj zdravo kot cvrtje na ponvi
  • izjemno velika površina za peko 29×23 cm, tako da se celo panini popolnoma prilega
  • prilagodite višino zgornjega žara, tako da se bodo tudi zrezki zlahka prilegali, ne da bi jih zmečkali
  • lahko se uporablja tudi kot namizni žar z odpiranjem žara za 180˚

Vsebina pakiranja
Princess Contact Grill, lopatica za čiščenje, navodila za uporabo