Princess Žar 103090 Premium Compact

Princess Žar 103090 Premium Compact

Številka: 100057298264
Partnerska prodaja
Površino z žarom teppanyaki lahko uporabite za pečenje mesa, rib in zelenjave, pa tudi za pripravo zajtrka, kot so jajca in slanina. Popolna izbira za pripravo hrane za 1 ali 2 osebi. Celoten opis
78,50 €
Vključno z DDV
Partner: Helieli

Partnerska zaloga 3 artikli

4.10. - 6.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100057298264

Predstavitev

Bi radi dodatno kuhalno površino, a je prostor na vašem pultu omejen? Ali pa radi, v prijetni družbi pripravljate jedi v slogu teppanyaki? Namizni žar Princess 103090 Premium Compact se zaradi majhne kvadratne velikosti prilega kjer koli. Krožnik z žarom teppanyaki lahko uporabite za pečenje mesa, rib in zelenjave, pa tudi za pripravo zajtrka, kot so jajca in slanina.

Primerno za 2 osebi
Kvadratna površina za peko 28 × 28 cm je popolna za pripravo hrane za 1 ali 2 osebi. Namesto ponve lahko uporabite kar žar Princess Table Chef Premium Compact in izognili se boste umazani posodi. Ali pa s partnerjem uživajte v slastnem večeru.

Segreje se v nekaj minutah
Plošča žara teppanyaki se zaradi moči 1500 W zelo hitro segreje in ostane dolgo topla. Temperaturo lahko enostavno prilagodite s pomočjo termostata na odstranljivem napajalnem kablu. Ali pa uporabite Table Chef Premium Compact kot površino za odtaljevanje.

Enostavno čiščenje
Poseben visokokakovostni nelepljivi premaz odpravlja potrebo po maslu ali olju in zagotavlja, da se ostanki ne sprimejo in ne opečejo. Krožnik samo obrišite s kuhinjsko brisačo in ga sperite pod pipo. Zahvaljujoč ročajem Cool touch lahko ploščo za žar teppanyaki postavite kjer koli želite.

Razlogi za izbiro

  • trdna plošča žara teppanyaki za doseganje profesionalnih rezultatov
  • primerno za 1 do 2 osebi s kvadratno površino za peko 28 × 28 cm
  • hladni ročaji na dotik, tako da lahko ploščo teppanyaki enostavno premaknete na mizo ali kuhinjo
  • ni potrebe po uporabi masla ali olja, zato boste lahko pripravljali bolj zdrave jedi
  • enostavno čiščenje zahvaljujoč visokokakovostnemu nelepljivemu premazu