Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot

Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot

Številka: 4822336
Odlična cena
Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot je zelo zmogljiv in enostaven za uporabo. Poleg aparata je priložena široka paleta dodatnega pribora. Celoten opis
289,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri v 2 trgovinah
 
8.12. predvidena dostava na dom
 
Številka: 4822336

Predstavitev

Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot

Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot je izjemno zmogljiv 1000-vatni motor Bosch. Ima veliko 3,9-litrsko posodo iz nerjavečega jekla, ki ima posebno obliko notranjosti za optimalno pripravo testa. Za enostavnejšo uporabo ima vgrajen tudi časovnik, za popolne rezultate. Odlični rezultati pa so zahvaljujoč zasnovi 3D PlanetaryMixing, ki zagotavlja optimalno mešanje vseh sestavin. Aparat nudi avtomatsko postavljanje v pozicijo parkiranja za lažje dodajanje sestavin.

Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot

Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot

Izpolnjuje visoke zahteve

Izjemno zmogljiv 1000 W motor Bosch: izpolnjuje visoke zahteve pri peki, kuhanju in mešanju. Tudi pri pripravi težkega testa.

Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot

Velika posoda za optimalno pripravo testa

Idealne posode ne prepoznate le po njeni velikosti. Za najboljše rezultate je notranja oblika posode prilagojena nastavkom. Visoka kakovost 3,9-litrske posode iz nerjavečega jekla je primerna tako za manjše količine kot tudi za enostavno obdelavo do 2,7 kg zmesi za torto in 1,9 kg kvašenega testa.

Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot

Vgrajen časovnik

Z uporabo časovnika lahko vedno spremljate čas obdelave in v tem času pripravite druge stvari.


Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot

Funkcija 3D PlanetaryMixing

Po zaslugi gibanja v treh smereh hkrati bodo vaše sestavine vedno popolnoma umešane. Nič ne bo ostalo prilepljeno na robove posode, saj se vse sestavine lepo umešajo v testo.

Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot

Enostavno dodajanje sestavin

Po zaslugi avtomatskega položaja parkiranja boste imeli ves prostor, ki ga potrebujete. Nastavki se avtomatsko postavijo v položaj v zadnjem delu posode. Tako je polnjenje posode s sprednje strani lažje.

Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot

Vključuje komplet za peko, ki poskrbi za popolne rezultate

Profesionalni komplet za peko zagotovi popolne rezultate in omogoča enostavno rokovanje: prilagodljiva metlica za mešanje s silikonsko obrobo, metlica za stepanje in kavelj za gnetenje z zaščito pogona. Ves dodatni pribor je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.


Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot

Vgrajena tehtnica za večjo učinkovitost in manj čiščenja

Zahvaljujoč vgrajeni tehtnici lahko sestavine iz vašega recepta stehtate neposredno v skledi ali v drugih dodatkih. To je učinkovito in prihrani čas, saj vam ni treba čistiti druge posode.

Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot

EasyArm Lift omogoča enostaven dvig mešalne roke

Funkcija EasyArm Lift vam omogoča, da z mešalno roko enostavno upravljate že s pritiskom gumba, pripomočke za mešanje pa ustavite na zadnji strani posode, tako da lahko sestavine preprosto dodajate s sprednje strani.

Bosch MUM5XW10 kuhinjski robot

Enostavna in hitra priprava s sedmimi nastavitvami hitrosti

Za vsak dodatni pribor je potrebna drugačna nastavitev hitrosti. Po zaslugi sedmih individualnih nastavitev hitrosti lahko jedi pripravite zelo hitro, enostavno in natančno.

Vsebina pakiranja

  • profesionalna metlica za mešanje s silikonskim robom, profesionalna metlica za stepanje (po višini nastavljiva), kavelj za gnetenje z zaščitnim mehanizmom
  • Strgalnik z neprekinjenim dovajanjem vključuje 4 plošče: ploščo za srednje fino ribanje, dvostransko ploščo za rezanje in strganje, dvostransko strgalno ploščo in dvostransko plošča za rezanje na rezine
  • Prozoren pokrov z odprtino za dodajanje sestavin
  • Posebna torbica za dodatni pribor

Tehnične podrobnosti

Funkcija 3D PlanetaryMixing da
Zaščita pred ponovnim samodejnim vklopom in pred preobremenitvijo da
Prostornina posode 3,9 l
Led prikaz načina delovanja in motenj da
Število hitrosti delovanja 7
Priključna moč 1000 W
Napetost 220–240 V
Neto teža 6,796 kg
ZSS test

Garancija: 2 leti