Fackelmann ergonomski nož za rezanje kruha
19,53 € 16 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave v vaši kuhinji. Idealno za rezanje težjih kosov – ravnokar pečenega ali nekoliko starejšega kruha. Ergonomski plastični ročaj za natančnejše kroje. Fackelmann nož za rezanje zelenjave 23 cm WAVE je na voljo v črni barvi.

Fackelmann kuhinjski nož WAVE, 35cm
16,40 € 13 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za univerzalno uporabo v vaši kuhinji. Idealno za rezanje mesa in trših kosov zelenjave zaradi rezila, ki je premazano s posebnim premazom proti lepljenju, ima pa tudi višji profilom. Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Fackelmann nož za rezanje zelenjave 35cm WAVE je na voljo v črni barvi.

Fackelmann nož za rezanje z zaščito Tropical, 24 cm
5,83 € 4,60 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za univerzalno uporabo v vaši kuhinji. Idealno za rezanje mesa in trših kosov zelenjave, predvsem zaradi rezila s premazom proti lepljenju Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Fackelmann nož univerzalni 24cm s pokrovom, TROPICAL je na voljo v zeleni barvi.

Fackelmann STAR nož za zelenjavo
9,75 € 7,70 €

Nož za zelenjavo STAR od znamke FACKELMANN, v povsem srebrnem dizajnu, nudi izjemno ostrost. Odličen za enostavno in hitro rezanje in sekanje zelenjave ali sadja. Pomaga v vsaki kuhinji in spada v osnovno opremo kuharjev.

Fackelmann univerzalni nož, ergonomski
16,81 € 13,70 €

Univerzalni ergonomski nož od znamke FACKELMANN ima veliko ostrine. Rezalna dolžina je 13 cm, primerna za rezanje mesa, rib in zelenjave. Nož pripada osnovni opremi kuharjev.

Fackelmann kuhinjski nož s pokrovom Tropical, 33cm
9,36 € 7,60 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje in rezanje hrane v vaši kuhinji. Idealno za rezanje mesa in trših kosov zelenjave, predvsem zaradi rezila s premazom proti lepljenju Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Fackelmann nož univerzalni 33cm s pokrovom, TROPICAL je na voljo v zeleni barvi.

Fackelmann nož s pokrovom, samobrusilni nož, 20 cm
15,23 € 12,20 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave. Trdi deli zelene ali druge koreninske zelenjave ne bo ovira za ta nož. Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Vsebuje pokrov in zasnovo za brušenje za ohranjanje ostrine. Fackelmann samobrusilni nož z dolžino 20 cm je na voljo v dodelani turkizni barvi.

Fackelmann nož za kruh s pokrovom TROPICAL, 32cm
8,57 € 6,80 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave v vaši kuhinji. Idealno za rezanje težjih kosov – ravnokar pečenega ali nekoliko starejšega kruha. Posebna obdelava, ki ne oprime hrane. Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Fackelmann nož TROPICAL v univerzalni zasnovi v velikosti 32cm s pokrovom je na voljo v sivi barvi.

Fackelmann nož za kruh WAVE, 35cm
14,44 € 11,40 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave v vaši kuhinji. Idealno za rezanje težjih kosov – ravnokar pečenega ali nekoliko starejšega kruha. Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Fackelmann nož za rezanje zelenjave 23 cm WAVE je na voljo v črni barvi.

Fackelmann nož za rezanje zelenjave s zaščito, 9 cm
12,10 € 9,90 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave. Trdi deli zelene ali druge koreninske zelenjave ne bo ovira za ta nož. Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Vsebuje pokrov in zasnovo za brušenje za ohranjanje ostrine. Fackelmann za rezanje zelenjave ter za samoostrenje z dolžino 9 cm je na voljo v izjemni turkizni barvi.

Fackelmann nož za rezanje zelenjave WAVE, 23 cm
9,75 € 7,70 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave v vaši kuhinji. Idealno za rezanje mesa in trših kosov zelenjave, predvsem zaradi rezila s premazom proti lepljenju Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Fackelmann nož za rezanje zelenjave 23 cm WAVE je na voljo v črni barvi.

Fackelmann nož za zelenjave s pokrovom Tropical, 22 cm
5,83 € 4,60 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave v vaši kuhinji. Idealno za rezanje mesa in trših kosov zelenjave, predvsem zaradi rezila s premazom proti lepljenju Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Fackelmann nož univerzalni 22 cm s pokrovom, TROPICAL je na voljo v zeleni barvi.

Fackelmann univerzalni nož WAVE, 20 cm
9,75 € 7,70 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za univerzalno uporabo v vaši kuhinji. Idealno za rezanje mesa in trših kosov zelenjave, predvsem zaradi rezila s premazom proti lepljenju Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Univerzalni nož Fackelmann z dolžino 20 cm WAVE je na voljo v črni barvi.

Fackelmann STAR univerzalni nož
9,37 € 7,70 €

Univerzalni nož STAR od znamke FACKELMANN je sestavljen iz rezila iz nerjaveče kovineveliko ostrino. Nož je primeren za rezanje mesa, rib in zelenjave in je en od osnovnih pripomočkov kuharjev.

Fackelmann STAR nož Santoku
15,24 € 12,20 €

Nož Santoku STAR od znamke FACKELMANN ima celotno kovinsko konstrukcijo vključno z rezilom z visoko ostrino. Nož je primeren za rezanje mesa, rib in zelenjave in je en od osnovnih pripomočkov kuharjev.

Fackelmann STAR nož za kruh
14,46 € 11,50 €

Nož za kruh STAR od znamke FACKELMANN ima polno kovinsko telo z rezilom z veliko ostrine. Nož je idealen za rezanje kruha, pekovskih izdelkov in druge suhe hrane in je pomočnik v vsaki kuhinji.