Fiskars FF nož za kruh

Fiskars FF nož za kruh

Številka: 2957501
Novi noži Functional Form so oblikovani s fokusom na odlično rezanje, udobje in enostavno vzdrževanje. Eleganten in funkcionalen dizajn je idealen za vse, ki iščejo pametne, uporabne in nenazadnje lepe rešitve za vsakdanje kuhanje. Celoten opis
23,99 €
Vključno z DDV
21,59 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

26.10. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
28.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2957501

Predstavitev

Fiskars FF nož za kruh


Novi noži Functional Form so oblikovani s fokusom na odlično rezanje, udobje in enostavno vzdrževanje. Eleganten in funkcionalen dizajn je idealen za vse, ki iščejo pametne, uporabne in nenazadnje lepe rešitve za vsakdanje kuhanje.

Rezila iz jekla japonskega standarda kakovosti zagotavljajo odlično ostrino in odpornost na korozijo. Bila so tudi nekoliko odebeljena za daljšo obstojnost in idealno ravnotežje. Vsi noži Functional Form so testirani na CATRA testu za ostrino in obstojnost.

Če rezilo na eni strani poskrbi za brezhibno rezanje, so ročaji na drugi zasnovani tako, da boste rezali udobno in z lahkoto. Gumirano dno ročaja zagotavlja varnost in prijeten dotik s konicami prstov, zaščita za prste na koncu ročaja pa preprečuje neželen stik prstov z rezilom. Oblikovani so ergonomsko za čvrst oprijem in omogočajo več različnih tehnik rezanja. Ročaji imajo higieničen stik z rezilom.

 Fiskars FF nož za kruh

Lastnosti:

~ Trdnost: HRC52.
~ Japonski standard kakovosti jekla.
~ Pralno v pomivalnem stroju.
~ Dolgo nazobčeno rezilo je idealno za rezanje kruha in peciv, s svojo ostrino je kos tudi zelo trdim skorjam.
~ Dolžina rezila: 21 cm.
~ Teža: 0,1 kg.