Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Tescoma kafetiera Monte Carlo, 6 skodelic (647106)

Tescoma kafetiera Monte Carlo, 6 skodelic (647106)

Številka: 510782
Elegantna kafetiera Monte Carlo za 6 skodelic je izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in primerna je za pripravo espresso kave. Opremljen je ergonomskim ročajem iz toplotno odporne plastike ter silikonskim tesnilom. Lahko se uporablja na vseh štedilnikih – plin, električni, keramični in indukcijski. Celoten opis
38,69 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 510782

Predstavitev

Češka blagovna znamka Tescoma je bila ustanovljena leta 1992 in vključuje široko paleto kuhinjskih pripomočkov, ki so narejeni iz vrhunskih materialov. Vsi izdelki so natančno izdelani in so vrhunske oblike.

Elegantna kafetiera Monte Carlo za 6 skodelic je izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in primerna je za pripravo espresso kave. Opremljen je ergonomskim ročajem iz toplotno odporne plastike ter silikonskim tesnilom. Lahko se uporablja na vseh štedilnikih – plin, električni, keramični in indukcijski.

Uporaba:

V spodnjo posodo dodamo vodo, v sredinski filter pa kavo. Privijemo nazaj zgornjo posodo in kafetiero damo na štedilnik. Čez nekaj časa voda izpareva skozi filter in zgornja posoda bo napolnjena z okusnim tradicionalnim espressom.

Tehnične podrobnosti:

  • material: nerjaveče jeklo, toplotno odporna plastika
  • višina: 19 cm