Einhell akumulatorska krožna žaga TE-CS 18 Li-Solo (4331200)

Einhell akumulatorska krožna žaga TE-CS 18 Li-Solo (4331200)

Številka: 1012620
Samostojna akumulatorska večnamenska žaga, brez priložene baterije ali polnilca. Kot naklona in globino rezanja lahko prilagodite hitro in brez orodja, enostavna pa je tudi menjava listov s premerom 10/16 mm. Za čistočo in dobro vidnost pri delu poskrbijo LED luči in nastavek za sesanje prahu. Dobava je brez baterije in polnilnika. Celoten opis
102,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

8.12. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
10.12. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1012620

Predstavitev

Einhell TE-CS 18 Li

Einhell TE-CS 18 Li je kompaktna, lahka in enostavna akumulatorska krožna žaga. Primerna je za raznovrstna dela v domu in na vrtu. Kot naklona in globino rezanja lahko prilagodite enostavno in hitro, brez uporabe orodja. Prav tako je enostavna menjava žaginih listov s premerom 10 mm ali 16 mm. Visokokakovostne LED luči in nastavek za sesanje prahu poskrbijo za dobro vidnost delovne površine in čistočo.

Žaga je del družine Einhellovih orodij, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. V kompletu TE-CS 18 Li Solo je ločena naprava, brez baterije ali polnilca. Lahko se ju dokupi.

western-digital

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Brez baterije in polnilca
  • Tip baterije: 18 V
  • Hitrost v prostem teku: 4200 min−1
  • Rezilo: Ø150 x Ø10 mm
  • Število žaginih zobov: 24
  • Globina reza (90°): 48 mm
  • Globina reza (45°): 32 mm
  • Teža: 2,34 kg
  • Dodatno: menjava rezil brez orodja, LED osvetlitev, sesalni priključek

Garancija: 2 leti

Video predstavitev

Video predstavitev


Podaljšanje garancije Power X-Change

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta in baterijo Power X-Change z 1 leta na 2 leti.

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell in baterjo Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

Potrebna je ločena registracija za izdelek Power X-Change in baterijo Power X-Change.

Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo