Dermacol Tělo v mleku po strojenju z beta karotena (Beta-Carotene Body Milk) 200 ml

Dermacol Tělo v mleku po strojenju z beta karotena (Beta-Carotene Body Milk) 200 ml

Številka: 100019854452
Partnerska prodaja
Tělo v mleku po strojenju s končnico beta karoten tan. Mleko, ki ga je mogoče hitro razmazati in absorbirati, z rastlinskimi izvlečki in vitamini, ki pomagajo obnavljati kožo in pomirjajo vsako draženje. Beta-karoten podpira in podaljša porjavitev kože. Hkrati mleko upočasni proces luščenja kože. Celoten opis
4,40 €
Vključno z DDV
4,10 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5+ artikli

24.6. - 25.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100019854452

Predstavitev

Tělo v mleku po strojenju s končnico beta karoten tan. Mleko, ki ga je mogoče hitro razmazati in absorbirati, z rastlinskimi izvlečki in vitamini, ki pomagajo obnavljati kožo in pomirjajo vsako draženje. Beta-karoten podpira in podaljša porjavitev kože. Hkrati mleko upočasni proces luščenja kože. Primeren je za nego kože skozi celo leto, primeren je za vse tipe kože. Izdelek ima lahek cvetlično-sadni parfum. Primerno tudi za moške.

Zdravilne učinkovine:

  • beta karoten – podpira in podaljša porjavelost
  • vitamin E – ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem,
  • zeliščni izvlečki.

Rezultati:

  • obstojna mehka in bronasto porjavela koža brez luščenja,
  • pomirjena in regenerirana koža.
Kako uporabljati: Vsakodnevno ga redno nanašajte na strojeno kožo, da podaljšate porjavelost in preprečite luščenje kože. Uporabite za dolgotrajno regeneracijo kože. Naš nasvet: Za nemoteno sončenje preizkusite priljubljeni FitMe Slim & Sun !

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.