La Chévre Obnavljajoča dnevna krema (Obseg 50 g)

Znamka: La Chévre Naša številka: 100019857462

Partnerska prodaja

La Chévre Obnavljajoča dnevna krema (Obseg 50 g)

Obnavlja in pomirja občutljivo in suho kožo. Ker vsebuje večjo količino tekočih voskov, na koži tvori učinkovit zaščitni film, ki ga ščiti pred škodljivimi vplivi okolja in izsušitvijo. Krema je namenjena vsakodnevnemu zdravljenju zrele, suhe kože. . Celoten opis

12.3

16,20 € Vključno z DDV
12,30 €
-24%

Naša številka: 100019857462

Predstavitev

Opis artikla

Obnavlja in pomirja občutljivo in suho kožo. Ker vsebuje večjo količino tekočih voskov, na koži tvori učinkovit zaščitni film, ki ga ščiti pred škodljivimi vplivi okolja in izsušitvijo. Krema je namenjena vsakodnevnemu zdravljenju zrele, suhe kože.

Zdravilne učinkovine:

  • kozje mleko maslo – pozitivno vpliva na kožo, ki neguje in mehča oz.
  • sirotka iz kozjega mleka – lahko zavira celo zelo obstojne kožne bolezni, nevtralizira pH kože in kožo ščiti pred UV-sevanjem.

Učinki:

  • obnavlja in pomirja občutljivo in suho kožo,
  • zahvaljujoč vsebnosti tekočega voska na koži ustvari učinkovit zaščitni film, ki ga ščiti pred škodljivimi vplivi okolja in pred izsušitvijo.

Prednosti:

  • izdelek vsebuje več kot 80% „bio“ surovin brez dodanih kemičnih konzervansov in emulgatorjev,
  • saj vsebuje večjo količino tekočih voskov, na koži tvori učinkovit zaščitni film, ki ga ščiti pred škodljivimi vplivi okolja in izsušitvijo.
Kako uporabljati: Vsako jutro nanesite na popolnoma očiščen obraz. Naš nasvet: Priporočamo, da ga kombinirate z drugimi izdelki La Chévre .

Ponujamo tudi blagovno znamko Le Chaton istega proizvajalca. Opozorilo:

Priporočila in opozorila dobavitelja: razpršilnik je treba pritisniti, dokler se ne sprosti zračni žep. Če žepa ne morete sprostiti z običajnim točenjem, je na dnu izdelka majhna luknja, ki lahko hitreje sprosti zračni žep. Skozi luknjo na primer vstavite dolgo iglo (tupi del) in potisnite drsno dno. To naj bi hitreje sprostilo zračni žep, nato pa mora razpršilnik normalno delovati.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Prostornina (ml) 50 g
Tip Dermokozmetika, Naravna