Kreme in geli za noge

  • Dobavitelj
    PressCom, s.r.o. SIovinsko
    ×
Vermione Strong

Vermione Strong

26,95 €

Krema primerna za: razjede na golenici, hemoroide, pooperativne in posttravmatske brazgotine, septične rane, opekline, hematome in hude oblike dermatoz. Namenjen je zdravljenju odprtih ran, pooperativnih brazgotin, hematomov, čir na goleni in homoroidov.

Vermione Paket za razjede lencern XXL

Vermione Paket za razjede lencern XXL

99,50 €

Vermione Strong 150 ml + Vermione Beta 150 ml Krema za korekcijo in obnovo Vermione Strong z encimi skrbi za kožo z nagnjenostjo k razjedam na golenici in za že nastale razjede na golenici – nanesite kremo neposredno na odprto rano na tkivu. Krema ustvari novo tkivo in zapre površino kože.

Vermione Paket za razjede lencern

Vermione Paket za razjede lencern

44,50 €

Vermione Strong 50 ml + Vermione Beta 50 ml Neguje kožo s težnjo k razjedam na golenici in deluje na že nastale razjede na golenici. Krema se nanaša neposredno na odprto rano na tkivu. Krema ustvarja novo kožno tkivo in zapira površino kože.

Vermione Paket za razjede lencern XL

Vermione Paket za razjede lencern XL

75,95 €

Vermione Strong 150 ml + Vermione Beta 50 ml Neguje kožo s težnjo k razjedam na golenici in deluje na že nastale razjede na golenici. Krema se nanaša neposredno na odprto rano na tkivu. Krema ustvarja novo kožno tkivo in zapira površino kože.