Maped Travel, kreativni set

Znamka: Maped Naša številka: 1399015

Maped Travel, kreativni set

Potovalni kreativni set, ki je shranjen v priročni torbici z ročajem omogoča, da otroci sproščajo kreativnost tudi med potovanji. Odličen način, da jih zamotite. Primeren za otroke od 4. leta dalje. Celoten opis

15.91

19,89 € Vključno z DDV
15,91 €
-20%

Naša številka: 1399015

Predstavitev

Opis artikla

Maped Travel, kreativni set

  • Naj potovanje ne prekine tvoje kreativnosti, vzemi ta set kar s seboj na pot in imej svoje najljubše živali vedno pri sebi.
  • Set je pakiran v prikupni potovalni torbici z ročajem, kamor lahko shranjuješ svoj set in izdelke.
  • Domiselna kreativna aktivnost za najmlajše.
  • Set vključuje: piši briši tablo, 4 piši briši flomastre, 1 krpico za brisanje in kartice za kreiranje. 
  • Dimenzije: 291 × 33 × 230 mm
  • Primerno za otroke od 4. leta dalje.

Zakaj izbrati znamko Maped?

Pri podjetju Maped verjamejo, da otroška kreativnost nima meja, zato so uporabili svoje izkušnje ter razvili linijo Creativ, ki spodbuja otroško domišljijo in njihove umetniške sposobnosti. Otroci bodo ustvarjali, se ob tem zabavali ter nato svoje kreacije uporabili pri igri.

Podjetje Maped je bilo ustanovljeno leta 1947 v Annecyju – Haute-Savoie. Kot oblikovalec in proizvajalec šolskih, pisalnih in pisarniških izdelkov, je Maped edini igralec v industriji pisalnih potrebščin za oblikovanje, proizvodnjo in distribucijo tako široke in ekskluzivne ponudbe. Funkcionalne inovacije, modern dizajn in kakovostni izdelki so podjetju omogočile, da je uveljavil svoj ugled po vsem svetu.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 4. leta