Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Clementoni Frozen 2 set za izdelavo ogrlic (18520)

Clementoni Frozen 2 set za izdelavo ogrlic (18520)

Številka: 1429843
Frozen 2 set za izdelavo ogrlic je odlično darilo za deklice. Vsebuje škatlico za nakit in posamezne dele ogrlic in zapestnic, ki jih sestavimo sami. Celoten opis
16,15 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1429843

Predstavitev

Frozen 2 set za izdelavo ogrlic

Sestavite škatlico za nakit in čudovite ogrlice in zapestnice z motivom Frozen 2.

Set vsebuje: škatla za nakit Frozen 2 z bleščečim plastičnim pokrovom (za sestaviti), samolepilno ogledalo, samolepilne nalepke Frozen 2, trakovi, srebrno obarvana verižica, kovinski obroči in sponke jastog, bleščeč prah, samolepilni biserčki, barvite vrvice, svetlo modri in vijolični plastični obeski, obesek Elsina snežinka, Annin obesek za sestaviti, fasetirani biserčki, priložena ilustrirana navodila.

Naj se ustvarjanje začne!

OPOZORILA: Artikel ni primeren za otroke, mlajše do 36 mesecev starosti, saj vsebuje majhne delčke, za kar se pojavlja nevarnost zadušitve. Vsebuje dolgo vrvico, za kar se pojavlja možnost zadavitve. Preberite navodila in škatlo shranite za morebitno nadaljnjo uporabo. Embalažna vrečka je lahko nevarna za zadušitev, zato naj ne bo dosegljiva otrokom. Slika na embalaži je simbolična, barve in detajli lahko odstopajo od prikazanega na embalaži. Preden artikel izročite otroku, odstranite vse dele embalaže.

Frozen 2 set za izdelavo ogrlic