Clementoni Crazy Chic set velik za lase šk. 15241

Znamka: Clementoni Naša številka: 1342015

Clementoni Crazy Chic set velik za lase šk. 15241

Čudovit set za lase je odlično darilo za punce. Celoten opis

27.51

32,90 € Vključno z DDV
27,51 €
-16%

Naša številka: 1342015

Predstavitev

Opis artikla

Crazy Chic set velik za lase šk. 15241

Set vsebuje različne pripomočke za obarvanje posameznega dela las ter tudi pripomočke za izdelavo pentlje za lase s priloženimi sponkami in obročem za lase ter priloženimi navodili. Pripomoček za barvanje las se ne segreje.

Vsebina: delovna plošča z ogledalom, pripomoček-ploščica za barvanje las, svetla ličila v prahu, zamenljive spužve iz mehke gume, gel za lase, bleščeč prah, aplikator za gel, sponke za lase in obroč, plastična igla in vreteno, barviti trakovi, priložena ilustrirana navodila. Ličila za lase 3 različnih barv (sestavine-ingredients navedene na embalaži (artikla) in navodilih: ličilo za lase vijola barve-purple hair powder-2g; ličilo za lase barve fuksija-fuchsia hair powder-2g; ličilo za lase barve akvamarin-aquamarine hair powder-2g, gel za lase-hair gel-50ml, bleščeč prah-1g). Pripomoček za barvanje las se ne segreje.

Crazy Chic set velik za lase šk. 15241

Opozorilo:

  • Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Preberite navodila in shranite škatlo za kasnejšo uporabo. Slika na embalaži je simbolična, barve in detajli se lahko razlikujejo. Preden izročite artikel otroku, odstranite in zavrzite vse dele embalaže (vrečke, trakove,..).
  • Ni primerno za otroke, mlajše od 6 let. Uporabljati pod nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo preberite navodila, sledite jim in upoštevajte priporočila. Igro/set hranite zunaj dosega otrok, mlajših od 6 let. Majhne otroke in živali držite stran od igralnega območja. Ličila za lase (obarvan prah za lase, gel za lase in bleščeč prah) uporabljajte samo na laseh. Izogibajte se stikov z drugimi deli telesa, predvsem se izogibajte stikov z očmi in usti. Ne nanašajte obarvanega prahuza lase, gela za lase in bleščečega prahu za lase na lase, če imate boleče, opraskano ali razdraženo lasišče. V primeru srbenja in/ali draženja, takoj prenehajte zuporabo. Kozmetični set hranite v hladen, suhem prostoru, stran od direktne sončne svetlobe in toplote. Uporabljajte pripomočke setasamo na način kot je navedeno v navodilih. Številka serije (production lot/batch number) in rok uporabe (po odprtju) sta navedena na embalaži in na deklaraciji proizvoda.

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 6. leta