Clementoni Crazy Chic nohti (18599)

Clementoni Crazy Chic nohti (18599)

Številka: 2922017
Novo
Set za oblikovanje nohtov Crazy Chic vsebuje pripomočke, s katerimi si bodo deklice polepšale nohte. Primerno za deklice starejše od 6 let. Celoten opis
25,90 €
21,38 €
-17%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

18.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
20.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2922017

Predstavitev

Clementoni Crazy Chic nohti


Čudovit set za oblikovanje nohtov vsebuje raznovrstne pripomočke, s katerimi si bodo vaše deklice polepšale nohte in si ustvarile prave umetnine.

Set vsebuje: konzolo, 3 lake za nohte, pilico na nohte, nalepke za nohte ter različne okraske in bleščice za polepšanje nohtov.

Laki za nohte so hitro sušeči. Set za oblikovanje nohtov deklice spodbuja k ustvarjalnosti in krepitvi domišljije. Izdelek je primeren za deklice starejše od 6 let.

Clementoni Crazy Chic nohti

Podrobnosti

Primerno za deklice
Priporočena starost 6+ let

Opozorila

Uporabljajte pod neposrednim nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Plastične-embalažne vrečke so lahko nevarne. Da se izognete nevarnosti zadušitve, jih držite izven dosega otrok in dojenčkov. Preberite navodila in shranite škatlo za kasnejšo uporabo. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Uporaba samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo seta preberite navodila, sledite jim in shranite jih. Komplet hranite zunaj dosega otrok, mlajših od 6 let. Majhne otroke in živali držite stran od igralnega območja seta. Laka za nohte ne nanašajte na predele nohta, ki so blizu odprte rane ali razdražene kože. Set hranite v hladnih in suhih prostorih, stran od direktne sončne svetlobe in virov toplote. Slika na embalaži je simbolična, barve in detajli se lahko razlikujejo. Njen glavni namen je predstaviti igro in tip proizvoda. Preden izročite artikel otroku, odstranite vse dele embalaže.

Baterije: 2 bateriji tipa »AA«/AM3/LR6/Mignon 1.5 V (nista priloženi). Opozorilo. Vsebuje električno in elektronsko opremo, ki je predmet ločenega zbiranja odpadkov. Vsa navodila in opozorila, ki se nanašajo na baterijski del artikla, so podrobno opisana v navodilih, ki so priložena v notranjosti embalaže. Številka serije (production lot), datum roka uporabe in rok uporabe (po odprtju) so navedeni na embalaži in na artiklu.