Clementoni Crazy Chic ličila, mala, Bambi (18631)

Clementoni Crazy Chic ličila, mala, Bambi (18631)

Številka: 2922019
Novo
Crazy Chic paleta za ličenje s podobo Bambija bo navdušila deklice, saj se bodo lahko različnimi senčili za veke in sijajem za ustnice. Primerno za deklice starejše od 6 let. Celoten opis
7,90 €
6,34 €
-19%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

18.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
20.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2922019

Predstavitev

Clementoni Crazy Chic ličila, mala, Bambi


Spoznajte čudovito malo paleto za make-uppodobo Bambija Clementoni Crazy Chic, ki je navdušila deklice širom sveta. Deklice se bodo tako lahko lepotičile z različnimi senčili za veke in sijajem za ustnice. Čudovita make-up paleta za ličenje sledi zadnjim trendom lepote, ki jih punčke preprosto ljubijo. Make-up paleta je priročne oblike, zato jo deklice lahko vsepovsod vzamejo s seboj. Igralni set deklicam omogoča zabavno igro, lepotičenje, ob tem pa bodo krepile svojo kreativnost in domišljijo. Vsi izdelki v paleti so varni, zato se lahko deklice brezskrbno ličijo. Primerno za deklice starejše od 6 let.

Clementoni Crazy Chic ličila

Podrobnosti

Primerno za deklice
Priporočena starost 6+ let

Opozorila

Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Preberite navodila in shranite škatlo za kasnejšo uporabo. Slika na embalaži je simbolična, barve in detajli se lahko razlikujejo. Preden izročite artikel otroku, odstranite in zavrzite vse dele embalaže (vrečke, trakove,..) Priporočamo za otroke starejše od 6 let. Uporabljati pod nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo preberite navodila, sledite jim in upoštevajte priporočila. Igro/set hranite zunaj dosega otrok, mlajših od 6 let. Majhne otroke in živali držite stran od igralnega območja. Nekatere osebe so lahko preobčutljive na izdelek. Izdelek preskusite tako, da majhen delček ličila nanesete na notranjo stran zapestja, in ga odstranite po 30 minutah. Ličil ne uporabljajte, če se pojavi razdražena koža. Ne uporabljajte na koži, ki se lupi – poškodovani ali razdraženi koži.