Etape ženske kolesarske rokavice Ambra
11,66 €

Zadnji kos!

Ženske kolesarske rokavice imajo površino, ki ne drsi in je opremljena z antibakterijsko prevleko, ki je primerna za odvajanje znoja. Vsebuje podlogo GelPro, ki zmanjšuje prenos vibracij na roko. Etape Ambra ima okrepljen prostor med palcem in kazalcem.

Northwave moške kolesarske rokavice Flag 3 Short Gloves
23,26 €

Zadnji kos!

Kratke moške kolesarske rokavice. Nortwawe Flag 3 Short Gloves imajo zračno zasnovano perforirano dlan, obložena s peno iz lateksa. Hrbtna stran rokavic je izdelana iz elastičnega poliestra, ki se hitro suši in zagotavlja odlično zračnosti. Zapestja se lahko primerno zategnejo z Velcro trakom.

Northwave ženske kolesarske rokavice Flag 3 Woman Short Gloves
23,29 €

Zadnji kos!

Kratke ženske kolesarske rokavice. Nortwawe Flag 3 Woman Short Gloves imajo zračno zasnovano perforirano dlan, obložena s peno iz lateksa. Hrbtna stran rokavic je izdelana iz elastičnega poliestra, ki se hitro suši in zagotavlja odlično zračnosti. Zapestja se lahko primerno zategnejo z Velcro trakom.

Rulyt kolesarske rokavice Sulov SX Sprint
12,50 € 9,96 €

Zadnji kos!

Lahke in zračne kolesarske rokavice SX Sprint bodo učinkovito ščitile vaše dlani med kolesarskimi podvigi, zahvaljujoč gel ojačitvi na dlani.

Craft otroške kolesarske rokavice Bike JR
16,80 €

Kolesarske rokavice CRAFT za majhne nadobudne kolesarje. Rokavice imajo gel oblogo in velcro sponko, zato se bodo popolnoma prilegale otrokovi roki. Dodelan gel zmanjšuje tresenje, silikonski tisk na dlani pa zagotavlja čvrst oprijem.

Northwave moške kolesarske rokavice Blade 2 Short Gloves
31,03 €

Kratke moške kolesarske rokavice. Nortwawe Blade 2 Short Gloves imajo prijetno zračen obdelavo dlani in podloga iz gela za maksimalno udobje. Zadnji del rokavic je izdelan iz elastičnega poliestra, ki je hitro sušeč in primerno zračen. V območju zapestja se pritrdi z velcro trakom.

Etape Liana ženske kolesarske rokavice
12,10 €

Ženske kolesarske rokavice imajo površino, ki ne drsi in je opremljena z antibakterijsko prevleko, ki je primerna za odvajanje znoja. Vsebuje podlogo GelPro, ki zmanjšuje prenos vibracij na roko. Etape Liana imajo silikonske zanke za lažje slačenje.

Etape Air moške kolesarske rokavice
12,10 €

Moške kolesarske rokavice imajo površino, ki ne drsi in je opremljena z antibakterijsko prevleko, ki je primerna za brisanje znoja s čela. Vsebuje podlogo GelPro, ki zmanjšuje prenos vibracij na roko. Etape Air imajo silikonske zanke za lažje slačenje.

Craft kolesarske rokavice Go
24,95 € 23,70 €

Craft GO so zračne kolesarske rokavice. Gelirano oblazinjenje in velcro ježek ponujata udoben občutek.

Rulyt kolesarske rokavice Sulov Racer
15,90 € 9,89 €

Novo

Lahke in zračne kolesarske rokavice Sulov Race bodo učinkovito ščitile vaše dlani med kolesarskimi podvigi. zahvaljujoč gel oblogi na dlani.