Hannah moške 3/4 hlače Hug
38,61 €

Udobne moške 3/4 hlače Hannah Blog s pralnim materialom Washed in trdnim gumijastim pasom so primerne za različne dejavnosti na prostem.

Hannah ženske 3/4 pajkice Relay
38,61 €

Ženske tričetrtinske športne pajkice Hannah Relay so izdelane iz funkcionalnih sintetičnih materialov s primesmi elastičnih vlaken, s katerimi zagotavlja lahkotnost, zračnost in maksimalno svobodo gibanja ter so zelo mehke na dotik. Odsevni elementi za večjo varnost.

Hannah ženske kratke hlače Galvina
34,71 €

Ženske kratke hlače Hannah Galvina so primerne za vse vrste prostočasnih aktivnosti. Zaradi industrijskega pranja Washed imajo originalen videz. Izdelane so iz mešanice materialov za večjo odpornost. Spredaj so klasični žepi in guma v pasu z nastavljivo širino s pomočjo vrvice, ki zagotavlja še večje udobje.

Kari Traa ženske pajkice Louise 3/4 Tights
74,17 €

Ženske 3/4 pajkice Kari Traa Louise 3/4 Tights se popolnoma prilagodijo vsaki postavi in so odlične tudi za najintenzivnejše treninge tekom celega leta. Če ste se pravkar odločili, da boste pričeli teči in se želite pri tem dobro počutiti, ali pa se s tekom že dolgo ukvarjate, potem so pajkice Louise v vsakem primeru odlična izbira.