Craft ADV Essence Capri 3/4 hlače-25%
59,95 € 44,90 €

Odlična cena

Ženske elastične kapri hlače Craft ADV Essence 3/4 so primerne za katerokoli športno aktivnost. Imajo širok elastičen pas in ploščate šive.

Craft 3/4 hlače Devotion Capri, ženske-71%
44,95 € 12,90 €

Odlična cena

Visoko kakovostne ženske 3/4 hlače Craft Devotion Capri so izdelane iz funkcionalnega materiala, ki omogoča učinkovito odvajanje vlage. Ergonomski kroj hlač bo poskrbel za popolno prileganje in optimalno svobodo gibanja. Primerne so za tek in druge aerobne aktivnosti.

Craft kolesarske hlače Hale Glow Bib
149,95 €

Zadnji kos!

Craft ženske kolesarske kratke hlače z naramnicami Hale Glow Bib so odlična izbira za navdušenke nad kolesarjenjem. Izdelane so iz kakovostnih zračnih materialov.

Craft ženske kratke hlače Lux Hot-39%
42,56 € 25,90 €

Zadnji kos!

Ženske elastične kratke hlače CRAFT Lux Hot so primerna za različne aktivnosti na prostem ali za prosti čas. Hlače imajo ravne šive za večje udobje pri športnih aktivnostih.

Craft otroške kolesarske hlače Bike JR
52 € 35,80 €

Otroške kolesarske hlače prihajajo iz Craft Light ** – vašim najmlajšim bodo nudile prijetno udobje ob vožnji na kolesu. Imajo **UPF 50, ki ščiti tkanino pred sončnim sevanjem. Otroške kolesarske hlače za kolo JR Bicycle so izdelane iz trpežnega in elastičnega materiala.

Craft kolesarske hlače Free, ženske
69,95 € 62,96 €

Ženske kolesarske kratke hlače Craft Free so lahke in ohlapno krojene hlače, brez kolesarskega vložka. Primerne so za manj intenzivno kolesarjenje, za druge aktivnosti in za prosti čas

Craft Charge 2v1 moške kratke hlače
49,95 €

Moške ohlapne in zračne kratke hlače Craft Charge 2v1 imajo na notranji strani všite lahkotne boksarice. Zelo lahek, zračen in rahlo raztegljiv material zagotavlja udobje in svobodo gibanja pri vseh športnih aktivnostih.

Craft Spartan moške kratke hlače-29%
41,95 € 29,50 €

Odlična cena

Moške lahkotne športne kratke hlače Craft Spartan so primerne tudi za vsakodnevno nošenje. Dva stranska žepa, od njiju en na zadrgo.

Craft Subz moške kratke hlače-29%
59,90 € 42 €

Odlična cena

Moške kratke hlače Craft SubZ so primarno namenjene teku, lahko pa jih uporabljate tudi za druge aktivnost v prostem času. Moden in hkrati praktičen kos bo zadovoljil tekače, ki se morajo pogreti pred ali po končanem treningu ali tekmo.

Craft kolesarske hlače Hale Bib
139,95 €

Craft kolesarske hlače Hale Bib so idealne za vse kolesarske navdušence. Njihovo oblikovanje in material poskrbita, da hlače ne omejujejo gibanja in zagotavljajo udobje tudi pri daljših vožnjah.

Craft kolesarske kratke hlače Velo, ženske
71,20 €

Ženske kolesarske kratke hlače Craft Velo so ergonomsko oblikovane in izdelane iz raztegljivega materiala, ki zagotavlja popolno svobodo gibanja in odlično prepustnost, kar boste izredno cenili v vročih poletnih dneh. Opremljene so s kolesarskim vložkom Infinity C3.