Aqua Wave moške kopalke Apeli-40%
11,67 € 7 €

Odprodaja

Moške kopalke Aquawave Apeli bodo navdušile vsakega plavalca. Uporabljen material je močan in trpežen na obrabo. Se popolnoma prilegajo telesu in zagotavljajo udobje. Elastični material ne moti gibanja in odlično izboljša videz postave.

Aqua Wave ženske kratke hlače Rossy-40%
11,67 € 7 €

Odprodaja

Ženske kratke hlače Aquawave Rossy so idealne za poletne aktivnosti. Hlače so zelo udobne in zaradi svoje oblike so za nošenje zelo prijetne.

Aqua Wave moške kopalne kratke hlače Campis-42%
27,56 € 15,90 €

Odprodaja

Moške kopalne kratke hlače Aquawave Campis v modnem dizajnu. Uporabljen material je močan in trpežen na obrabo. Se popolnoma prilegajo telesu in zagotavljajo udobje. Elastični material ne moti gibanja in odlično izboljša videz postave. Kopalne kratke hlače imajo znotraj podlogo.

Aqua Wave moške kopalne kratke hlače Shadow Stripes-40%
18,62 € 11 €

Odlična cena

Moške kopalne kratke hlače Aquawave Shadow Stripes v modernem dizajnu. Uporabljen material je močan in trpežen na obrabo. Se popolnoma prilegajo telesu in zagotavljajo udobje. Elastični material ne moti gibanja in odlično izboljša videz postave. Kopalne kratke hlače imajo znotraj podlogo.

Aqua Wave moške kopalne kratke hlače Consel-46%
29,89 € 15,90 €

Odlična cena

Moške kopalne kratke hlače Aquawave Consel v modnem dizajnu. Uporabljen material je močan in trpežen na obrabo. Se popolnoma prilegajo telesu in zagotavljajo udobje. Elastični material ne moti gibanja in odlično izboljša videz postave. Kopalne kratke hlače imajo znotraj podlogo.