Irena Tršinar: Naših sto naključij, trda vezava

Irena Tršinar: Naših sto naključij, trda vezava

Številka: 2838121
So v našem življenju naključja ali niso? Mnogi trdijo, da naključij ni. Je pri nekem dogodku šlo za srečo, morda le za intuicijo, se je z nami poigrala usoda, kaj pa, če na nas res delujejo nevidne sile? Celoten opis
24,99 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

15.4. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
19.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2838121

Predstavitev

Irena Tršinar: Naših sto naključij

Avtorji so se odločili z drugimi deliti svoje spomine na simpatične zgodbe ali na tiste, ob katerih se bo bralec »Kaj takega!?« začudil, nasmejal in včasih težko verjel nenavadni, neverjetni ali presenetljivi pripovedi.

NAKLJUČJEM NA POT: Odločila sem se poskusiti. Vrtala sem in vzpodbujala kogarkoli sem pač lahko in začela zgodbe urejati v zbirko. Ni dolgo trajalo, ko sem se odločila za sistematičen pristop. Postala sem zbirateljica. Rodil se je ‚projekt‘ z delovnim naslovom »Naših sto naključij«. Naših – ker poznam vse avtorje, nekatere sem preko njih spoznala sedaj.To, da se tudi oni v veliki meri med seboj poznajo, je bil večkrat navdih za odkritje novih spominov. Stotka je le simbolna številka. Če bi jih prešteli, bi našli naključij še več, marsikje jih po več sestavlja zgodbo ali pa se prepletajo v vsebini – in to je tisto, kar šteje. Vsebina. Med 40 avtorji so pisci in pripovedovalci – slednji so tisti, ki jim ni do pisanja in so to prepustili zbirateljici: z vsakim, ki je povedal zgodbo, sva zapisano uskladila, nato je končno besedilo avtoriziral. Prav vse zgodbe so resnične.

Lastnosti knjige

  • Jezik: slovenski
  • Založba: Didakta
  • Vezava: trda
  • Število strani: 235
  • Leto izdaje: 2020
  • Dimenzije: 17,5 × 24,5 cm