Kozmetika in nega

Becutan krema, 100 ml
6x

Becutan krema, 100 ml

3,99 €

Krema je dermatološko in klinično testirana. Priporoča se za občutljivo kožo.

Dostava Mimovrste
ALPINE Hearing Muffy otroške izolacijske slušalke, modre 2021
4x

ALPINE Hearing Muffy otroške izolacijske slušalke

27,70 €
24,99 €

Predstavljamo vam ščitnike za sluh podjetja ALPINE hearing protection. Ščitniki so izdelani posebej za male otroke od 2. leta dalje. Uporabljajo se za zatiranje zvokov v različnih hrupnih situacijah, kot so zabave, parade, ognjemeti, avtomobilske dirke, koncerti in drugo. Ščitniki spodbujajo osredotočenost na učenje, pisanje ali branje v glasnem okolju.

Dostava Mimovrste
Bebe-jou Lou-Lou otroška krtača in glavnik
2x

Bebe-jou Lou-Lou otroška krtača in glavnik

10,99 €

Praktični komplet za nego otroških laskov. Za razliko od drugih krtač iz trdega najlona ima krtača bébé-jou mehke naravne ščetine, ki ne dražijo občutljivega otroškega lasišča. Glavnik je ergonomsko oblikovan, zahvaljujoč zaobljenim konicam zob pa vas pri česanju ne bo praskal. S čiščenjem v topli vodi z malo mila je enostavno vzdrževati čistost.

Dostava Mimovrste
ALPINE Hearing Muffy Baby otroške izolacijske slušalke, modre
12x

ALPINE Hearing Muffy Baby otroške izolacijske slušalke

27 €
26,57 €

Izolacijske slušalke Alpine Muffy Baby ščiti otrokov sluh. Ne glede na to, ali ste na festivalu, zabavi ali pa mu želite le miren in nemoten spanec. Dve ločeni slušalki, ki sta napolnjeni z zelo mehko peno in sta povezani z mehkim elastičnim naglavnim trakom.

Dostava Mimovrste
Bebe-jou Leopard Blue tekstilna košara za otroške pripomočke

Bebe-jou Leopard Blue tekstilna košara za otroške pripomočke

17,70 €
16 €

Košarico imate lahko v katerem koli prostoru. Služi za shranjevanje plenic, kompleta za manikuro, krtače in različnih krem. Izdelana je iz zmesi poliestra in poliuretana. Bebe-jou Leopard Blue tekstilna košara za otroške pripomočke je nepogrešljiva za vsakega starša.

Dostava Mimovrste
Bebe-jou Leopard otroška manikura, modra

Bebe-jou Leopard otroška manikura

13,80 €
12,15 €

Pratičen komplet za manikuro vsebuje škarjice z zaobljenimi konicami, pilico in ščipalec. Vse je izdelano iz varnega nerjavečega jekla in shranjeno v praktični škatli, ki ščiti pred prahom. Bebe-jou Leopard otroška manikura je primerna za otroke od rojstva do 5. leta.

Dostava Mimovrste
Bebe-jou Leopard glavnik in krtača, modra
1x

Bebe-jou Leopard glavnik in krtača

10,99 €

Praktičen darilni komplet za otroške lase vsebuje krtačo z naravnimi ščetinami in glavnik z zaobljenimi zobmi. Ne draži otroške kože na glavi, prijetno masira in spodbuja rast las. Bebe-jou Leopard glavnik in krtača se enostavno čisti z vodo in milom.

Dostava Mimovrste
Bebe-jou Leopard darilni komplet, moder
2x

Bebe-jou Leopard darilni komplet

29,60 €
26,09 €

Praktičen darilni komplet vsebuje krtačo z naravnimi ščetinami in glavnik z zaobljenimi zobmi. Ne draži otroške kože na glavi, prijetno masira in spodbuja rast las. Priložen je tudi komplet za manikuro. Bebe-jou Leopard darilni komplet skriva še termometer za preverjanje vode med kopanjem.

Dostava Mimovrste