Netscroll Iglični valjček za obraz RollerStar

Netscroll Iglični valjček za obraz RollerStar

Številka: 100051270140
Partnerska prodaja
RollerStar je iglični valjček (roler) z iglicami iz kirurškega jekla, ki naši koži na obrazu pomagajo pri obnovitvi sijaja, napetosti, odpravljanju finih gub in posledic aken. Celoten opis
19,90 €
Vključno z DDV
17,90 €
Partner: Maneks Plus

Partnerska zaloga 5+ artikli

17.6. - 18.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100051270140

Predstavitev

RollerStar s pomočjo 540 0,5 mm dolgih iglic v povrhnjico naše kože naredi mikro luknjice, ki imajo dvojini učinek: poskrbijo, da kozmetični izdelki prodrejo v globje plasti kože in dosežejo hitrejše in boljše rezultate, hkrati pa mikro poškodbe spodbudijo našo kožo k tvorbi dodatnega lastnega kolagena, ki izboljša ali celo izniči fine gube, vrne koži napetost in mladosten videz.

PROFESIONALEN TRETMA ZA KOŽO V UDOBJU VAŠEGA DOMA

Iglični tretmaji so v kozmetičnih salonih zelo priljubljeni tretmaji, vendar zaradi cene niso dostopni vsem. Z valjčkom RollerStar pa lahko v udobju vašega doma sami poskrbite za boljše zdravje in videz vaše kože s popolnoma nebolečim postopkom. Igle RollerStar valjčka so dolge 0,5 mm in ob rolanju prodrejo pod povrhnjico vaše kože. Na tak način odprejo pot kozmetičnim izdelkom, ki prodrejo globje in so bolj učinkoviti. Tovrsten postopek tudi spodbudi našo kožo k proizvodnji lastnega kolagena in ji vrne napetost.

POMLADITE SVOJO KOŽO, VRNITE JI SIJAJ IN NAPETOST

Rollerstar valjček ob redni uporabi vašo kožo pomladi, ji vrne napetost in mladosten sijaj. Kar 540 iglic med rolanjem ustvari mikro luknjice v vaši koži, ki poskrbijo, da kozmetični izdelki prodrejo pod povrhnjico kože in dosežejo hitrejši ter boljši učinek. Mikro ranice nato spodbudijo vašo kožo k samozdravljenju in regeneraciji, zato začne proizvajati več lastnega kolagena, ki ji vrne napetost, prožnost in sijaj.

UPORABA IGLIČNEGA VALJČKA ROLLERSTAR

1. Kožo na obrazu najprej dobro očistite s peno ali gelom ter s tonikom. Nato na čisto kožo nanesete hranilni serum ali losjon, ki ustreza tipu vaše kože. Valjček Rollerstar nato premikate v 4 smereh, kot je narisano na embalaži (navpično, vodoravno in v smeri obeh diagonal) po celotnem obrazu in vsako potezo ponovite 4–5 krat. Celoten postopek naj traja največ 2 minuti, ponovite pa ga 3–5 krat tedensko. Po tretmaju nanesite še eno plast seruma in ga pustite, da se dobro vpije. 2. Po uporabi del z iglami razkužite in shranite na čisto mesto. 3. Po vsakem tretmaju nujno uporabljajte kremo z zaščitnim faktorjem in se izogibajte soncu. Uporaba igličnega valjčka skupaj s kakovostnimi kozmetičnimi izdelki je izjemno močno orodje za preprečevanje staranja kože, pomlajevanje, vrnitev sijaja in izboljšanja vaše kože. Po uporabi je lahko nekaj dni prisotna rdečica, ko pa se koža pomiri, so vidni že prvi znaki izboljšanja.