TRIPOLLAR VX PREMIUM anti-aging naprava za obraz

TRIPOLLAR VX PREMIUM anti-aging naprava za obraz

Številka: 100044533859
Partnerska prodaja
Takoj vidni rezultati:
  • učinkovito izboljša videz gub
  • zategne kožo
  • definira linijo čeljusti
  • izboljša enakomernost tona kože
Celoten opis
469,99 €
Vključno z DDV
Brezplačna dostava
Partner: Rox d.o.o.

Razprodano

Številka: 100044533859

Predstavitev

KAKO DELUJE?

Izmenljivi RF valovi TriPollar Multi-RF “prečesavajo” plasti dermisov, da zagotovijo enakomeren učinek segrevanja po celotnem pasu plasti kolagena in elastina.

TriPollar StopVX je optimiziran za sinergijo RF in DMA Gen2, prav tako pa zagotavlja optimalen profil ogrevanja za hitrejše in učinkovitejše rezultate – le 3–5 minut tretmaja zadostuje za prikaz rezultatov.

Nova generacija DMA ponuja 1000 krčenja mišic v manj kot 3 minutah za naravni učinek v obliki črke V in splošne rezultate dviganja.

Kombinacija Multi-RF in DMA Gen2 ponuja optimalne rezultate, zlasti za čeljusti v obliki črke V (SMAS), s hitrejšim in natančnejšim ogrevanjem območja ter pogostejšimi krčenjem mišic.

Z Rox Beauty in vrhunsko izkušnjo Tripollarja se lahko doma počutite kot zvezda. In tako boste videti!

Severina - Rox Beauty - Tripollar VX

Rezultati uporabe naprave:

– učinkovito izboljša videz gub

– zategne kožo

– definira linijo čeljusti

– izboljša enakomernost tona kože

Posledica simbiotskega učinka tehnologij je dolgotrajen učinek:

zmanjšanje mišične utrujenosti, kar ima za posledico dolgotrajne učinke v primerjavi z drugimi možnostmi.

Multi-RF spodbuja regeneracijo kolagena in elastina v širokem pasu dermisa, kar sčasoma omogoča kumulativni učinek.

Tripollar Stop Vx Image

TAKOJ VIDNI REZULTATI

Zahvaljujoč izboljšanemu dizajnu in tehnologijam izdelkov TriPollar Stop VX ponuja udobne tretmaje, brez bolečin in izpadov.

Z dvema glavnima tehnologijama TriPollar StopVX obravnava različne plasti usnjice in mišic, rezultati pa so takoj vidni!

DMA Gen2 stimulira mišice, zaradi katerih trzajo, s čimer poveča toniranost mišic na obdelanem predelu, kar ima za posledico dvižni učinek. DMA pospeši limfno drenažo in pretok krvi ter tako optimizira oksigenacijo in razstrupljanje tkiv.

Oksigenacija kožnih celic bo povečala njihov metabolizem in posledično izboljšala videz kože. Izboljšana cirkulacija krvi povzroči izboljšan tonus kože, kar uporabniki opisujejo kot izboljšano debelino in elastičnost tkiva.


VARNOST UPORABE TRIPOLLAR STOP VX

Temperaturni senzor, vgrajen v sistem TriPollar StopVX, zagotavlja, da se med tretmajem vzdržuje natančna in učinkovita temperatura, kar preprečuje poškodbe kože.

Z uporabo izdelka ni nevarnosti opeklin ali lipolize, saj se natančna globina in temperatura za pomlajevanje kože nenehno spremlja in vzdržuje.

Tripollar Stop Vx Image 2

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE V ENI NAPRAVI

Večnamenska naprava z inovativnim načinom delovanja Multi-RF in Gen2 z zelo učinkovito dinamično aktivacijo mišic (DMA), kombinirana za najboljše rezultate.

DMA Gen2 izkoristi najboljše od obstoječih tehnologij za stimulacijo mišic, kot sta EMS in mikro tok, in stimulira obrazne mišice z oddajanjem nizkofrekvenčnega asinhronega električnega toka, optimiziranega za utrjevanje, toniranje in dviganje.