TRIPOLLAR STOP X anti-aging naprava za obraz

TRIPOLLAR STOP X anti-aging naprava za obraz

Številka: 100044520634
Partnerska prodaja
Rezultati so vidni takoj Določa in pokaže ton kože Zmanjša drobne črte in gube Uporablja večfrekvenčno tehnologijo Hitro, enostavno in neboleče zdravljenje Celoten opis
449,99 €
Vključno z DDV
Brezplačna dostava
Partner: Rox d.o.o.

Partnerska zaloga 4 artikli

25.6. - 26.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100044520634

Predstavitev

TriPollar Stop X predstavlja najnovejše RF tehnologije v udobju vašega doma. Na osnovi revolucionarne tehnologije TriPollar Multi-RF TriPollar Stop X homogeno vpliva na vse plasti dermisa za hitrejše, varnejše in učinkovitejše tretmaje.

Tripollar STOP X daje estetske rezultate na profesionalni ravni, ki so dolgotrajni in vidni takoj. Uporabniki TriPollar Stop X uživajo v skupnih prednostih edinstvenega nepropustnega gela, ki s pomočjo na novo zasnovanih elektrod zagotavlja doseg usmerjene RF energije v prave plasti dermisa.

Inovativni temperaturni senzor zagotavlja učinkovito in varno nego, hkrati pa spodbuja dermalno aktivnost, ki pospešuje naravno proizvodnjo kolagena, beljakovin, ki so odgovorni za gladko in napeto teksturo kože.

KAKO SE UPORABLJA TRIPOLLAR STOP X?

Območje, ki ga želite negovati, je treba razdeliti na več manjših območij, po katerih napravo premikate z zelo počasnimi krožnimi gibi, da se celice segrejejo na optimalno temperaturo. Priporočeni čas nege je 15–20 minut, 2–3 krat na teden.

Če ponavljate te tretmaje 6 do 8 tednov, boste spodbudili nastajanje kolagena in ustvarili debelejši sloj dermisa. Priporočljivo je, da program vzdrževanja nadaljujete 2–4 krat na mesec. To bo zagotovilo boljšo podporo koži in znatno upočasnilo znake staranja.

REZULTATI

TriPollar Stop X deluje neverjetno hitro – rezultati so vidni takoj po prvem tretmaju in so dolgotrajni. Ob stalni uporabi lahko učinkovito upočasni znake staranja.

Za najboljše rezultate napravo uporabljajte 2–3 krat na teden približno 6–8 tednov. Po tem lahko rezultate vzdržujete s ponovljenimi tretmaji, 2–4 krat na mesec, po potrebi.