Lanaform čistilec nakita, ur in očal, ultrazvočni

Lanaform čistilec nakita, ur in očal, ultrazvočni

Številka: 2663326
Odlična cena
Kompakten in lahek ultrazvočni čistilec je odličen pripomoček za čiščenje vašega nakita, očal in ure. Čistilec je zasnovan tako, da vaših dragocenosti med čiščenjem ne poškoduje. Celoten opis
65 €
Vključno z DDV
45,90 €
-29%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 2663326

Predstavitev

Lanaform čistilec nakita, očal in ur, ultrazvočni


  • Lanaform ultrazvočni čistilec nakita, očal in ur je odlična rešitev za čiščenje vaših dragocenosti, ki s časom in dolgotrajnim nošenjem postanejo precej umazane in zato potrebujejo čiščenje.
  • Če iščete način čiščenja, pri katerem ne boste poškodovali vašega nakita in očal, je ultrazvočni čistilec odlična rešitev za vas! Čistilec namreč odstranjuje madeže in umazanijo le s pomočjo vode in brez škodljivih kemikalij.
  • Naprava deluje na podlagi ultrazvočne tehnologije, zaradi katere je čiščenje optimalno učinkovito, vaše dragocenosti pa zopet kot nove. 
  • NAČIN DELOVANJA: Visokofrekvenčne vibracije spodbudijo pretvornik in ustvarijo ultrazvočno valovanje do 50.000 Hz, ki ustvari na milijone mikroskopskih mehurčkov, s pomočjo udarjanja katerih se umazanija razgradi na delce, ki se ločijo od predmeta in absorbirajo v vodo. Umazanija bo odstranjena s predmetov brez drgnjenja in uporabe čistilnih sredstev. Na koncu čiščenja priporočamo, da z papirnato brisačko dobro obrišete predmet. 
  • Garancija: 2 leti.
  • Lepo oblikovan in kompakten izdelek, ki bo poskrbel, da bodo vaš nakit, očala in ura zopet kot novi.
 Lanaform čistilec nakita, očal in ur, ultrazvočni