Beurer Osvetljeno kozmetično ogledalo BS 59
41,30 €

Zadnji kos!

Visoko kakovostno osvetljeno ogledalo, priznanega proizvajalca Beurer, ki je nepogrešljiv pripomoček vsake ženske. Primeren je za stensko montažo, ki pa je izredno enostavna in hitra.


Kela kozmetično ogledalo Grazia
27,12 €

25,30 €

Kela praktično dvostransko kozmetično ogledalo Grazia, ki ima na eni strani normalen prikaz, na drugi pa prikaz v 3-kratni povečavi.


Adler kozmetično osvetljeno ogledalo AD 2159
18,20 €

Zadnji kos!

Prenosno kozmetično ogledalo vam bo olajšalo nanos ličil in izvajanje domače nege obraza. Ogledalo boste lahko imeli tako doma kot na potovanju. Njegovo estetsko kromirano ogrodje mu daje eleganten videz, ki bo lepo dopolnil vsako kopalnico.


Silk'n ogledalo MLM1PEU001, Makeup
29,99 €

Zadnji kos!

Silk'n ogledalo je kakovosten in učinkovit pripomoček pri ličenju in urejanju las. Namizno ogledalo z vrtljivo funkcijo se ponaša z dvostransko LED lučko in dvostransko povečavo (1× in 5×).


Lanaform Kozmetično ogledalo Led Mirror X10
32,90 €

27,80 €

Zadnji kos!

Kozmetično ogledalo Lanaform Led Mirror X10 je obojestransko in se obrne za 360°, na eni strani je ogledalo z 10-kratno povečavo, na drugi strani je normalno ogledalo.


Kleine Wolke kozmetično ogledalo TIMBER MIRROR, naravno
24,49 €

22 €

Kozmetično ogledalo s premerom 17 cm bo služilo tudi kot praktično shranjevanje majhnega nakita (uhani, itd.). Zrcalno leseno ogledalo z stojalom iz bambusa primerno dopolnjuje vašo kopalnico ali spalnico.


Kleine Wolke kozmetično ogledalo FLEXY LIGHT, snežno belo
37,71 €

33,50 €

Povečevalno kozmetično ogledaloLED lučko primerno osvetli in nudi do 5-kratno povečavo. Kozmetično ogledalo Kleine-Wolke FLEXY COLOR je primerno jasno in ponuja natančnost po potrebi, prav tako pa je tudi primerno nastavljiv zaradi spoja.


Kleine Wolke kozmetično ogledalo FLEXY COLOR, clear/jasno
21,58 €

19,20 €

Kozmetično povečevalno ogledalo s premerom 17,5 cm je sposobno 5-kratne povečave. Kozmetično ogledalo Kleine-Wolke FLEXY COLOR je primerno jasno in ponuja natančnost po potrebi, prav tako pa je tudi primerno nastavljiv zaradi spoja.


Ceramic Blade povečevalno ogledalo, LED, 4 v 1
35,55 €
34,20 €

Nadzirajte vsako podrobnost med ličenjem zahvaljujoč povečevalnemu ogledalu s 24 LED luči. Zrcalo ima več območij povečave 1×, 2×, 3× in okroglo ogledalo z 10× povečavo, poleg tega je vrtljivo za 360 °. Vključen je snemljiv podstavek za odlaganje ličil. Ceramicblade povečevalno ogledalo LED 4 v 1 deluje po priklopu USB ali s 4× AA baterijami.