Simplehuman Senzorično kozmetično ogledalo s PRO Tru-lux LED osvetlitvijo, 5/10x povečava

Znamka: Simplehuman Naša številka: 1035624

Brezplačna dostava

Simplehuman Senzorično kozmetično ogledalo s PRO Tru-lux LED osvetlitvijo, 5/10x povečava

Edinstveno kozmetično ogledalo z osvetlitvijo Tru-Lux lahko resnično posnema dnevno svetlobo in omogoča prilagoditi barvno temperaturo. Veliko ogledalo poveča vaš obraz do , majhno ogledalo z magnetom pa do 10×, kar ga boste cenili pri podrobnih delih, kot so puljenje obrvi ali lepljenje trepalnic. Zrcalo lahko povežete s pametnim telefonom s pomočjo Wi-Fi za shranjevanje svojih najljubših mest, tako da lahko nastavite želeno luč naslednjič, ko jo uporabite. Zrcalo se bo samodejno zasvetilo, ko se bo vaš obraz približal – ni se vam potrebno dotikati nobenih gumbov. Celoten opis

246.7

246,70 € vključno z DDV
Zadnji kos!

Naša številka: 1035624

Predstavitev

Opis artikla


Senzorično kozmetično ogledalo

S PRO Tru-lux LED osvetlitvijo in Wi-Fi.


Ličenje pri umetni razsvetljavi, na primer v kopalnici brez dovajanja dnevne svetlobe, je pogosto zelo težko in včasih pogrešate malo svetlobe. Vsaka ženska ve, kako težko je doseči dobro osvetljen obraz doma. Senzorično kozmetično ogledalo Simplehuman je idealna rešitev. Veliko ogledalo poveča vaš obraz 5× za celovit pogled na celoten obraz hkrati – z vsemi podrobnostmi.
 

Katere so njegove koristi in prednosti?


  5/10× povečava
  Cenili boste izjemno podroben videz nežnih aktivnosti, kot je risanje obrvi ali nanašanje ličil za oči. Izjemno velika 10-kratna povečava zagotavlja majhno dodatno ogledalo.


  Vklop in izklop luči s senzorjem na dotik
  Zrcalo se bo samodejno zasvetilo, ko se bo vaš obraz približal – ni se vam potrebno dotikati nobenih gumbov.


  Led razsvetljava Tru-lux
  Ogledalo ima 600 luksov in indeks barvnega upodabljanja (CRI) 90. Njegov sistem razsvetljave Tru-lux je več kot dvakrat bolj jasen in natančen pri posnemanju naravne sončne svetlobe kot drugo najboljše ogledalo na trgu. • Dva ogledala v enem – veliko ogledalo poveča vaš obraz 5× za celovit prikaz celotnega obraza naenkrat – z vsemi podrobnostmi. Malo zrcalo poveča za 10×. Idealen je za izredno podrobna dela, kot so puljenje obrvi, nanašanje eyelinerja ali trepalnic.
 • Nastavljiva barvna temperatura – ogledalo lahko ustvari več kot 50.000 barvnih različic. Preizkusite aplikacijo Simplehuman in nastavite barve, da ustrezajo osvetlitvi v vaši najljubši restavraciji, na delovnem mestu ali kjer koli.
 • Odstranljivo magnetno ogledalo – Majhno ogledalo za dodatno povečavo je preprosto pritrjeno na glavno zrcalno površino z močnim magnetom. Samo postavite ogledalo na namizje in ogledalo je takoj na mestu. Odstranite ga lahko tudi hitro in enostavno kadar koli.
 • Senzor vklop / izklop – Zrcalo se samodejno zasveti, ko se vam približa obraz – ni se vam treba dotikati nobenih gumbov.
 • Shranite svoja najljubša mesta – Uporabite svoj mobilni telefon in uporabite Simplehuman, da nastavite in shranite isto luč, ki je v vašem delu, domu ali lokalu. Vse, kar potrebujete, je fotografija izbrane lokacije v telefonu.
 • Brezžično ogledalo – preprosto napolnite ogledalo približno enkrat na 3 tedne (vsakodnevna uporaba). Polnjenje prek običajnega kabla USB.
 • Prilagodljiva svetloba – zrcalna luč se samodejno prilagodi, kako daleč je vaš obraz. Nastavljeno je tako, da ne bo prezgodaj izginila in bo sijala skozi vaše ličilo in nego kože.

Tehnični parametri:

 • Material: nerjaveče jeklo
 • Dimenzije: 23,0 × 12,0 × 38,4 cm
 • Teža: 1,4 kg
 • Napajanje: USB kabelTehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zoom 10
Vrsta ogledala Prostostoječ
Napajanje akumulator