Gorenc litoželezen kotliček z okroglim stojalom, 7 l

Gorenc litoželezen kotliček z okroglim stojalom, 7 l

Številka: 767011
Odlična cena
Litoželezen kotliček s prostornino 7 litrov ter okroglim stojalom. Celoten opis
93,99 €
Vključno z DDV
82,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 767011

Predstavitev

Prodajni program izdelkov podjetja Gorenc d.o.o. obsega široko ponudbo plinskih in električnih žarov, žarov na oglje, mrež in plošč za žar, plinskih gorilnikov, plinskih kuhalnikov, velikih kotlovin, kotličkov in še mnogo več za gostinstvo in catering.

Za domače vzdušje na zabavi ali ob kosilu poskrbite z okusno jedjo »na žlico«, ki jo pripravite v litoželeznem kotličku, kot so to počeli včasih. Odlična izbira je litoželezni kotliček proizvajalca Gorenc d.o.o. s prostornino 7 l ter okroglim stojalom. Glavna lastnost litega železa je, da zadrži in ohranja zelo visoke temperature kuhanja, s čimer se izboljša kakovost kuhanja obrokov.

Zaradi svojih lastnosti omogoča enakomerno kuhanje. Lahko se ga uporablja nad plinskim gorilnikom ali pa nad odprtim ognjem.

Pred prvo uporabo je potrebno litoželezni kotliček prekuhati. V kotliček dodajte približno dva litra mleka, ostalo pa napolnite z vodo. To mešanico dobro prevrite in zlijte proč. Kotliček nato samo še obrišite s kuhinjskim papirjem. Kotlička ni potrebno več ponovno prekuhavati, po uporabi ga samo preprosto obrišite s krpo, prepojeno z jedilnim oljem in pospravite v suh prostor. Z doslednim upoštevanjem navodil vam bo kotliček služil dolga leta.

Tehnične podrobnosti:

  • Material: lito železo
  • Prostornina [l]: 7