Moja zabava Kostum Bavarski fantič

Moja zabava Kostum Bavarski fantič

Številka: 100045521443
Partnerska prodaja
Kostum Bavarski fantič – Hitri pregled
1× kostum Bavarski fantič.
Velikost XL, L, M.
Izberi velikost! Dostava 1–2 dni.   O izdelku: Pustni Kostum Bavarski fantič je med priljubljenimi pustnimi preoblekami za moške v mesecu Oktobra, kjer se izvaja Oktoberfest. V paketu prejmete …
Celoten opis
42,80 €

Partnerska zaloga 5 artikli

14.4. - 15.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100045521443

Predstavitev

Kostum Bavarski fantič –

Hitri pregled

  • 1x kostum Bavarski fantič.
  • Velikost XL, L, M.
  • Izberi velikost!
Dostava 1–2 dni.  

O izdelku:

Pustni Kostum Bavarski fantič je med priljubljenimi pustnimi preoblekami za moške v mesecu Oktobra, kjer se izvaja Oktoberfest. V paketu prejmete kratke rjave hlače z naramnicam, belo srajčko in rjavo čepico. Brez pravilne preobleke na Oktoberfestu nisi opazen in praznik piva ne bo uspel. Pustna preobleka Bavarski fantič je udobna in se lahko uporablja tako za pustovanje na prostem, kot tudi na notranjih pustnih prireditvah. Uporaben je tudi za tematsko zabavo s prijatelji.

Pustni Kostum Bavarski fantič, 1× set, kratke rjave hlače, bela srajčka, čepica

Obleka je enostavna za uporabo. Oblačenje in slačenje je hitro in enostavno. Primeren je za odrasle. Za čiščenje obleke je priporočeno zgolj ročno pranje, saj je iz 100 % poliestra.
  • Ročno pranje.
  • 100 % poliester.
Opozorilo:
Kostum in embalaža niso igrača. Uporabljati samo pod nadzorom odrasle osebe. Pozor! Držite stran od ognja. Uporabljena barvila se lahko obarvajo, zato perite le s hladno vodo. Upoštevajte navodila za nadaljnjo uporabo! Možnost zadušitve, zaradi manjših delcev. Za preprečitev nevarnosti zadušitve, držite plastično embalažo stran od otrok in dojenčkov! Ne uporabljajte v zibelkah, vozičkih in igralih. Embalaža ni igrača.

Najbolša zabava je z MOJO ZABAVO!