Moja zabava Kostum Morska deklica-princesa

Moja zabava Kostum Morska deklica-princesa

Številka: 100045526459
Partnerska prodaja
Kostum Morska deklica-princesa – Hitri pregled
1× set kostum Morska deklica.
Izberi velikost S, T2.
Primeren za otroke od 3–6 let.
100 % poliester.
Dostava 1–2 dni. O izdelku: Otroški pustni kostum Morska deklica-princesa ali Mermaid je eden najbolj priljubljenih pustnih pre…
Celoten opis
35,90 €

Partnerska zaloga zadnji kos

14.4. - 15.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100045526459

Predstavitev

Kostum Morska deklica-princesa –

Hitri pregled

  • 1x Kostum Morska deklica-princesa.
  • Izberi velikost S, T2.
  • Primeren za otroke od 3–6 let.
  • 100 % poliester.
  • Dostava 1–2 dni.

O izdelku:

Kostum Morska deklica-princesa je eden najbolj priljubljenih pustnih preoblek za deklice. V paketu prejmete Kostum za morsko deklico, ki vključuje oblekico z rokavi. Pustna preobleka male Morske deklice je udobna in se lahko uporablja tako za pustovanje na prostem, kot tudi na notranjih pustnih prireditvah. Uporaben je tudi za vsakodnevno običajno igro s prijatelji.

Kostum Morska deklica-princesa, Mermaid, princessa,  1× set, oblekca z rokavi, 3–6 let

Preobleka je enostavna za uporabo, saj je v enem delu, ki omogoča hitro in enostavno oblačenje ter slačenje. Primeren je za deklice starostne skupine od 3–6 let, za velikost izberi med T2 in S velikost. Za čiščenje obleke je priporočeno zgolj ročno pranje, saj je iz 100 % poliestra.
  • Ročno pranje.
  • 100 % poliester.
Za izmero velikosti PREVERI v tabeli.
Opozorilo:
Kostum in embalaža niso igrača. Uporabljati samo pod nadzorom odrasle osebe. Pozor! Držite stran od ognja. Uporabljena barvila se lahko obarvajo, zato perite le s hladno vodo. Upoštevajte navodila za nadaljnjo uporabo! Možnost zadušitve, zaradi manjših delcev. Za preprečitev nevarnosti zadušitve, držite plastično embalažo stran od otrok in dojenčkov! Ne uporabljajte v zibelkah, vozičkih in igralih. Embalaža ni igrača.