Moja zabava Kostum Mali Dinozaver

Moja zabava Kostum Mali Dinozaver

Številka: 100051865105
Partnerska prodaja
Kostum Mali Dinozaver – Hitri pregled
1× Kostum Mali Dinozaver.
Izberi velikost.
Enostavno oblačenje in slačenje.
Priporočeno ročno pranje. O izdelku: Kostum Mali Dinozaver je eden najbolj priljubljenih pustnih preoblek. Priljubljen je tako pri otrocih kot pri odraslih in je s…
Celoten opis
28,90 €

Partnerska zaloga zadnji kos

25.4. - 26.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100051865105

Predstavitev

Kostum Mali Dinozaver –

Hitri pregled

  • 1x Kostum Mali Dinozaver.
  • Izberi velikost.
  • Enostavno oblačenje in slačenje.
  • Priporočeno ročno pranje.

O izdelku:

Kostum Mali Dinozaverje eden najbolj priljubljenih pustnih preoblek. Priljubljen je tako pri otrocih kot pri odraslih in je simpatičen kot vaš otrok. V kompletu prejmete enodelnega pajaca s pritrjenim upogljivim repom in pokrivalom z Dinozavrovo glavo. Preobleka je izredno kakovostna, saj je narejena iz materiala, ki diha, tako da se otrok ne poti. Izdelan je iz modrega pliša. Zaradi polne oblike in simpatičnih detajlov je zares nekaj posebnega. Uporablja se lahko tako za pustovanje na prostem, kot tudi na notranjih pustnih prireditvah. Uporaben je tudi za vsakodnevno običajno igro s prijatelji.

Kostum Mali Dinozaver, kostum z pokrivalom

Enostaven je za uporabo, saj je sestavljen iz treh delov in sicer kombinezon, pokrivalo in simpatična obutev, ki omogoča hitro in enostavno oblačenje ter slačenje. Primeren je za otroke starostne skupine od 3 do 6 let. Za čiščenje obleke je priporočeno zgolj ročno pranje, saj je iz 100 % poliestra.
  • Ročno pranje v mlačni vodi.
  • 100 % poliester.