Kostumi za dekleta

Velikost: 2-3 leta

  • Velikost
    2-3 leta
    ×
Widmann Pustni Kostum Vila Green Pixie , 2-3 leta

Widmann Pustni Kostum Vila Green Pixie

16,90 €

Otroški pustni kostum Vila Green Pixie priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. Pustni kostum je kot nalašč za živahne punce. Kostum vsebuje oblekico in krila.

Widmann Pustni Kostum Vila Modra s Klobučkom, 2-3 leta

Widmann Pustni Kostum Vila Modra s Klobučkom

16,90 €

Otroški pustni kostum Vila Modra s Klobučkom priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. Pustni kostum je kot nalašč za živahne punce. Kostum vsebuje oblekico in klobuček.

Widmann Pustni Kostum Prikupna Indijanka Mala, 2-3 leta

Widmann Pustni Kostum Prikupna Indijanka Mala

14,90 €

Otroški pustni kostum Prikupna Indijanka Mala priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. Kostum indijanke je narejen iz toplega materiala, ki je potiskan z indijanskimi motivi. V kompletu dobite: obleko in naglavni trak.

Widmann Pustni Kostum Lill´ Rožica Rumena, 2-3 leta

Widmann Pustni Kostum Lill´ Rožica Rumena

19,90 €

Otroški pustni kostum Lill´ Rožica Rumena priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. V pasu obleke so prišite rožice. V kompletu dobite oblekico s krili.

Widmann  Pustni Kostum Miška Mala, 2-3 leta

Widmann Pustni Kostum Miška Mala

14,90 €

Otroški Pustni kostum Miška Mala priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. V paketu dobite kostum s kapuco.

Widmann Pustni Kostum Čebelica Maja, 2-3 leta

Widmann Pustni Kostum Čebelica Maja

17,90 €

Otroški Pustni kostum Čebelica Maja priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. V paketu dobite kostum s krili, čebeljim zadkom, ki je prišit na kostum in kapico.

Widmann Pustni Kostum Duhec Mali, 2-3 leta

Widmann Pustni Kostum Duhec Mali

16,90 €

Otroški Pustni kostum Duhec Mali priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. V paketu dobite kostum iz tankega flisa in kapico.

Widmann Pustni Kostum Klovn Mali, 2-3 leta

Widmann Pustni Kostum Klovn Mali

14,90 €

Otroški Pustni kostum Klovn Mali priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. V paketu dobite kostum iz tankega flisa in kapico.

Widmann Pustni Kostum Leopard Mali, 2-3 leta

Widmann Pustni Kostum Leopard Mali

17,90 €

Otroški Pustni kostum Leopard Mali priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. V paketu dobite kostum iz tankega flisa in naglavni obroč.

Widmann Pustni Kostum Miška Mala, 2-3 leta

Widmann Pustni Kostum Miška Mala

14,90 €

Otroški Pustni kostum Miška Mala priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. Pustni kostumček je primeren za oba spola. V kompletu dobite kostum iz tankega flisa in kapico z masko.

Widmann Pustni Kostum Mucek Tom, 2-3 leta
1x

Widmann Pustni Kostum Mucek Tom

16,90 €

Otroški Pustni kostum Mucek Tom priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. V paketu dobite kostum iz tankega flisa in kapico z masko.