Moja zabava Kostum Hawai krilo

Moja zabava Kostum Hawai krilo

Številka: 100043116274
Partnerska prodaja
Kostum Hawai krilo – Hitri pregled
1× Hawai krilo.
Primeren za deklice od 3–10 let.
Dolžina 58 cm.
Enostavno oblačenje in slačenje.
Dostava 1–2 dni. O izdelku: Kostum Hawai krilo je priljubljena in enostavna oblekica. V paketu prejmete hawai krilo, dolžine 58 cm (lahko gatu…
Celoten opis
4,99 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 2 artikla

4.8. - 5.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100043116274

Predstavitev

Kostum Hawai krilo –

Hitri pregled

  • 1x Hawai krilo.
  • Primeren za deklice od 3-10 let.
  • Dolžina 58 cm.
  • Enostavno oblačenje in slačenje.
  • Dostava 1–2 dni.

O izdelku:

Kostum Hawai krilo je priljubljena in enostavna oblekica. V paketu prejmete hawai krilo, dolžine 58 cm (lahko gatudi ustrezno pristrižete). Krilo je resasto ter ima v pasu barvne rožice. Zapira se enostavno z ježkom. Za lažje kombiniranje dodate belo majico in spletete venček iz rož (ni dodano paketu). Zaradi polne oblike in simpatičnih detajlov je zares nekaj posebnega. Uporablja se lahko tako za pustovanje na prostem, kot tudi na notranjih pustnih prireditvah. Uporaben je tudi za vsakodnevno običajno igro s prijatelji.

Otroški kostum Hawai krilo, 1× set, pink krilo, 3–10 let

Enostaven je za uporabo in omogoča hitro in enostavno oblačenje slačenje. Primeren je za otroke starostne skupine od 3 do 10 let. Za čiščenje obleke je priporočeno zgolj ročno pranje.
  • Ročno pranje v mlačni vodi.
  • 100 % poliester.
Opozorilo:
Kostum in embalaža niso igrača. Uporabljati samo pod nadzorom odrasle osebe. Pozor! Držite stran od ognja. Uporabljena barvila se lahko obarvajo, zato perite le s hladno vodo. Upoštevajte navodila za nadaljnjo uporabo! Možnost zadušitve, zaradi manjših delcev. Za preprečitev nevarnosti zadušitve, držite plastično embalažo stran od otrok in dojenčkov! Ne uporabljajte v zibelkah, vozičkih in igralih. Embalaža ni igrača.