Qlima dehidrator bio odpadkov WR01

Znamka: Qlima Naša številka: 1218144

Qlima dehidrator bio odpadkov WR01

Qlima dehidrator bio odpadkov WR01 ima predal s 5 litri prostornine. Poskrbel bo za sušenje organskih odpadkov. Preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav in nabiranje mrčesa. Celoten opis

199

199 € Vključno z DDV

Naša številka: 1218144

Predstavitev

Opis artikla

Enostavna uporaba

Qlima dehidrator bio odpadkov WR01 bo poskrbel za odlično shranjevanje organskih odpadkov v vaši kuhinji. Organski odpadki, ki ostajajo med kuhanjem in po kosilu, ustvarjajo neprijetne vonjave in privlačijo mrčes. Dehidrator bo odpadke posušil in zmanjšal njihov volumen za kar 80 %. Uporaba je izredno preprosta. Že med samim kuhanjem lahko odlagate odpadke v predal. Ko boste zaključili, zaprite predal in pritisnite gumb za zagon cikla sušenja odpadkov. Ostala bo le majhna količina suhega odpadka.

western-digital

Okolju prijazen

Qlima dehidrator bio odpadkov WR01 odlikuje kompaktna zasnova in lep dizajn. Postavite ga lahko kar na kuhinjski pult. Dehidrator ima 5 litrov prostornine in zagotavlja dovolj prostora za vse sprotne odpadke. Z njegovo pomočjo boste zmanjšali količino odpadkov, hkrati pa tudi stroške gospodinjstva. Poskrbeli pa boste tudi za varovanje okolja. Suh odpadek, ki ostane po koncu cikla, je popolnoma higienski. Lahko ga uporabite kot kurivo za vrtni žar ali pa ga vržete v kompost.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Poraba energije: 110 W
  • Prostornina predala: 5 l
  • Glasnost: 26,5 dB

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Prostornina 5 l