Element K4-80L brezkontaktni koš, 80 L

Element K4-80L brezkontaktni koš, 80 L

Številka: 1469347
Brezkontaktni koš Element K4–80L s prostornino 80 litrov skrbi za visoko raven higiene pri rokovanju z odpadki. Izdelan je iz nerjavečega jekla in plastike. Odlikuje ga senzor, ki omogoča samodejno odpiranje in zapiranje pokrova. Celoten opis
150,81 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1469347

Predstavitev

Element brezkontaktni koš K4–80L, 80 L

Brezkontaktni koš K4–80L je odlična in funkcionalna izbira za vsako kuhinjo. Pri rokovanju z odpadki skrbi za visoko raven higiene, saj deluje na senzor bližine. Je ergonomsko zasnovan in enostaven za upravljanje. Izdelan je iz nerjavečega jekla, pokrov pa iz plastike. Njegova prostornina znaša 80 litrov. Na zgornjem notranjem robu ima obroč, ki vrečko drži na mestu, hkrati pa omogoča enostavno menjavo.

Vgrajena ima dva elektronska senzorja TouchLess, ki skrbita za samodejno odpiranje in zapiranje pokrova. Ko senzor zazna vašo roko ali kakšen drug predmet, odpre pokrov in ga nato spet zapre v nekaj sekundah po tem, ko ste smeti odvrgli v koš. Na sprednji strani koša sta tudi dva gumba za prisilno odpiranje in zapiranje, ki omogočata nemoteno uporabo tudi v primeru okvar nadzornega čipa. 

Element brezkontaktni koš K4-80L, 80 L

Tehnične podrobnosti

Barva nerjaveče jeklo
Teža 7,7 kg
Material nerjaveče jeklo
Prostornina 80 L
Napajanje 4 x D baterije

Garancija: 1 leto