Chemex Večbarvna Preproga S Kratkimi Lasmi Q532A Siva 80x150 cm

Chemex Večbarvna Preproga S Kratkimi Lasmi Q532A Siva 80x150 cm

Številka: 7969386
Partnerska prodaja
Kolekcija LUXURY preprog vključuje široko paleto sodobnih, modnih modelov. Namenjeni so različnim tipom dnevnih sob, hodnikov, dnevnih sob, kuhinj in hodnikov. Popolnoma se prilega v mladinsko in otroško sobo. Celoten opis

Celotna velikost preproge

14 €
Partner: Chemex SI

Trenutno ni na zalogi

Artikli partnerja Chemex SI

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 7969386

Predstavitev

LUXURY carpets je elegantna in utišana zbirka modernih preprog. Enota je izdelana predvsem v črni, beli in sivi barvi. Preprosti dizajni niso iz mode in so brezčasni. Z LUKSUZNIMI preprogami lahko poudarite notranjost prostora ali ji date popolnoma nov značaj.

 

Vlakna teh preprog so polipropilenska z višino kupa 8 milimetrov in težo 1350 g / m2. Zanje je značilna predvsem zelo visoka odpornost proti obrabi, njihova vlakna so elastična in odporna na kakršne koli deformacije. Čiščenje LUKSUZNIH preprog, kot sta sesanje in mokro šamponiranje, ni velika stvar.

 

Poleg tega imajo tudi visoko toplotno prevodnost, zato se lahko uporabljajo v prostorih s talnim gretjem. Zbirka preprog LUXURY vključuje široko paleto klasičnih in modernih modelov, vključno z geometrijskimi, cvetličnimi, perzijskimi in različnimi velikostmi.